Έντονο λεκτικό επεισόδιο είχαν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρης και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Α. Τζιτζικώστας κατά τη διάρκεια παρουσίας τους στον αγιασμό που τελέστηκε στο εργοτάξιο του μετρό στην Πυλαία με αφορμή τον εορτασμό της Αγίας Βαρβάρας.

Σύμφωνα με τους μάρτυρες του περιστατικού ο Γ. Μπουτάρης φανερά εκνευρισμένος -κάτι που φαίνεται άλλωστε και από τις φωτογραφίες- είπε στον Α. Τζιτζικώστα: «Μου είπαν ότι με είπες κωλόγερο».

Η απάντηση του περιφερειάρχη ήταν άμεση: «Αυτόν που σου το είπε να μου τον φέρεις μπροστά μου να το πει. Εσύ είσαι που με κατηγορείς και μάλιστα δημόσια».

Τα πνεύματα ηρέμησαν, όταν στην κουβέντα παρενέβησαν οι δήμαρχοι Πυλαίας και Καλαμαριάς κ. Καϊτεζίδης και Μπακογλίδης.

ΠΗΓΗwww.sport-fm.gr
Προηγούμενο άρθροΟ Άγιος Βασίλης «πουλάει» το σπίτι του στο Βόρειο Πόλο
Επόμενο άρθροΟ Κριστιάνο Ρονάλντο κινδυνεύει με 6 χρόνια φυλάκισης!