Η απώλεια δεν ισοδυναμεί πάντα με καταστροφή. Η απώλεια μπορεί να σου προσφέρει και χώρο για αναδημιουργία! Έτσι και εμείς το Μάτι, δε θα το φτιάξουμε όπως πριν, θα το φτιάξουμε καλύτερο!

«Στολίζουμε τον δικό μας Μάη», από ομάδα κατοίκων στο Μάτι.

«Στολίζουμε τον δικό μας Μάη», είναι ο τίτλος της εκδήλωσης που διοργανώνει ομάδα κατοίκων στο Μάτι, την 1η Μαΐου 2019 και ώρα 10:00 στον Ναυτικό Όμιλο. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του ΝΑΟΜΑ και φέρει την υποστήριξη των επιχειρήσεων της περιοχής.

Στόχος της εκδήλωσης αυτής είναι να υπάρξει για τους κατοίκους της περιοχής, μια μέρα χαράς και ελπίδας μακριά από κάθε καθημερινή ματαίωση και δυσκολία. Με την πραγμάτωση της παραπάνω γιορτής, πέρα από τη ζέση και ενότητα που επιτυγχάνεται για τους ανθρώπους εκεί, γίνεται εφικτό να ακουστεί ξανά το μήνυμά τους: «Εδώ, όπου η ζωή συνεχίζεται! Θα πρασινίσουμε το Μάτι και τη ζωή μας… από την αρχή».

Πιο συγκεκριμένα:
  • Όσοι επιθυμούν, θα έχουν τη δυνατότητα να στολίσουν το μεγάλο γιορτινό στεφάνι.
  • Θα παρακολουθήσουμε παραδοσιακούς χορούς από τον Επιμορφωτικό Σύλλογο Νέας Μάκρης.
  • Θα υπάρχει πολλή μουσική και κεράσματα για όλους τους επισκέπτες.

Θυμίζουμε ότι έχουν ήδη δρομολογηθεί δύο δενδροφυτεύσεις, καθαρισμοί ακτών και βυθών, καθώς και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις για την ενίσχυση των οικονομικά ασθενέστερων γειτόνων αλλά και του ηθικού όλων.

Τέλος, εξαιρετικής σημασίας αποτελεί το γεγονός ότι όλα τα παραπάνω τελούνται υπό εκτέλεση της ομάδας νέων της περιοχής και αρκετών εθελοντών οι οποίοι μάχονται καθημερινά ώστε η σημερινή μαύρη εικόνα, να αποτελεί σύντομα παρελθόν.

Με Αγάπη,

Βάσια Καρρά
Τηλ. 6989487417
E-mail: vassiakarra@yahoo.gr