Έφτασε εκείνη η χρονική στιγμή που όσοι έχουμε τη δυνατότητα κάνουμε τα περισσότερα ψώνια της χρονιάς. Είτε γιατί η διάθεσή μας είναι καλύτερη λόγω εορτών είτε επειδή έχουμε μεγαλύτερη αγοραστική ικανότητα λόγω της εποχής.

Αυτή τη στιγμή περιμένουν πως και πως οι επαγγελματίες της περιοχής που δεν έχουν τη δυναμική να ανταγωνιστούν μαγαζιά που στεγάζονται σε μεγάλα εμπορικά κέντρα όπου συρρέουν χιλιάδες πολίτες για τη βόλτα τους. Έχουν, όμως, την ίδια και μεγαλύτερη ανάγκη να υπάρξει κίνηση στις επιχειρήσεις τους, ώστε να επιβιώσουν σε μια δύσκολη για την οικονομία περίοδο.

Προφανώς και δεν είναι ευχάριστη για κανέναν η εικόνα κλειστών επιχειρήσεων και τα ξεθωριασμένα από τον καιρό ενοικιαστήρια στις βιτρίνες. Βοηθάμε, λοιπόν, την τοπική αγορά να σταθεί στα πόδια της, γιατί με αυτόν τον τρόπο βγαίνει συνολικά κερδισμένη όλη η τοπική κοινωνία και εξασφαλίζεται ορθότερη ροή του χρήματος.

Αυτές τις γιορτές στηρίζουμε την τοπική οικονομία, ώστε στο μέλλον να μας προσφέρει μεγαλύτερη ποικιλία και καλύτερες τιμές.

Δείτε πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα: