To ντένιμ είναι ένα από τα πλέον αγαπημένα μας υφάσματα. Το τζιν παντελόνι ένα βασικό και αναντικατάστατο ρούχο στην ντουλάπα μας.

Κάθε τόσο προκύπτουν νέες τάσεις στα τζιν πολλές φορές περίεργες, συχνά κιτς, ακόμα και ακραίες.

Αυτή την φορά το παράξενο denim κομμάτι που εμφανίστηκε και κάνει τον γύρο του διαδικτύου είναι ένα τζιν σορτς. Δεν είναι όμως ένα συνηθισμένο σορτσάκι όπως αυτά που δεν σταματάμε να φοράμε στις καλοκαιρινές διακοπές μας.

Το τζιν σορτς του αμερικάνικου brand CIE Denim φοριέται ανάποδα. Συγκεκριμένα το σορτς κυριολεκτικά αναστρέφει την ζώνη μέσης η οποία βρίσκεται τώρα στο τελείωμα και δίνει μια διαφορετική στιλιστική πρόταση και οπτική στα πράγματα.

Σύμφωνα με το CIE Denim, ένα vintage κατάστημα που εδρεύει στη Νέα Υόρκη, κάθε ζευγάρι των ανάποδων σορτς είναι χειροποίητο και μοναδικό.

Τα σορτς είναι ψηλόμεσο με ένα κρυμμένο φερμουάρ και στο επάνω μέρος με το φθαρμένο εφέ και την ζώνη και τις τσέπες προς τα κάτω. Κοστίζει περίπου 330 ευρώ, και υπάρχει σε ελάχιστα μεγέθη. Για custom made vintage είναι αρκετά ακριβό. Δεν ξέρουμε κατά πόσο είναι πρακτικό και άνετο το αποτέλεσμα όμως εντυπωσιάζει και γίνεται viral. Οι περισσότεροι χρήστες είναι μπερδεμένοι υπάρχουν όμως κι εκείνοι που τους αρέσει το νέο και πρωτότυπο αυτό στιλ.

Εσείς θα το τολμούσατε;

Δείτε το εδώ:
ΠΗΓΗbovary.gr
Προηγούμενο άρθροΤάρτα αμυγδάλου με βερίκοκα & κερασιά
Επόμενο άρθροΤο να μασάς πάγο σε προειδοποιεί για σοβαρή ασθένεια