ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ ΤΑΞΙΔΕΨΕ Η ΦΛΟΓΑ

Στο Durban και το Pietermaritzburg της Νότιας Αφρικής συνέχισε το ταξίδι της στο κόσμο η Μαραθώνια Φλόγα, φωτίζοντας τη Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, από το βωμό του Κήπου της Ειρήνης στο Δημαρχείο, την έναρξη του Διεθνούς Μαραθωνίου Δρόμου Maritzburg Marathon.

Τη Φλόγα στο ταξίδι της στη Νότια Αφρική συνόδεψαν η Αντιδήμαρχος Μαραθώνα κα Ματίνα Μυλωνά, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Μπαϊρακτάρης και οι κυρίες Μαρίκα Καρδαρά και Πολυξένη Αργειτάκη, εκπρόσωποι του ΣΕΓΑΣ.

«Σας παραδίδω τη Φλόγα της ζωής και της θέλησης, το σύμβολο της Ειρήνης και της συμφιλίωσης των λαών» είπε μεταξύ των άλλων στην ομιλία της η κα Ματίνα Μυλωνά κατά την παράδοση της Φλόγας στο Δήμαρχο του Pietermaritzburg κ. Chris Ndlela, παρουσία του Προέδρου του Maritzburg Marathon κ. John Hall, του Αντιπροέδρου κ. Errard Sullivan και μελών της Οργανωτικής Επιτροπής, του Προέδρου της Ελληνικής Κοινότητας του Pietermaritzburg κ. Μάρκου Γαλάνη και εκπροσώπων των ΜΜΕ.

Με ιδιαίτερες τιμές υποδέχτηκαν την αποστολή του Δήμου Μαραθώνος και  του ΣΕΓΑΣ οι τοπικές Αρχές και με ιδιαίτερη συγκίνηση και περηφάνια οι Ελληνικές Κοινότητες των δύο πόλεων.

Προηγούμενο άρθροΟσμές οικονομικού σκανδάλου στον Τέως Δήμο Μαραθώνα
Επόμενο άρθροΧορός εθνικού Νέας Μάκρης