Η Κάιλα Φίλουν είναι φοιτήτρια και, επίσης, πηγαίνει εθελοντικά βόλτες τα σκυλιά ενός καταφυγίου ζώων της Φιλαδέλφεια. Τότε είδε για πρώτη φορά τον Ρας, ένα πίτμπουλ, με το οποίο ανέπτυξε μια ιδιαίτερη σχέση. «Ήρθε ως αδέσποτο και ήταν χτυπημένος. Του έλειπε τρίχωμα από την ουρά και τα αφτιά. Ήταν, επίσης, τρομερά αδύνατος. Απλά καθόταν εκεί ήρεμα και με κοιτούσε. Τότε σκέφτηκα πως πρέπει να τον πάρω τώρα», αναφέρει η 20χρονη.

Η Φίλουν ήξερε πως έπρεπε να δράσει γρήγορα. Πρόσφατα, το καταφύγιο ζώων έκανε ευθανασία σε 15 σκυλιά. «Κάθε σκύλος είχε την πιθανότητα να θανατωθεί, ιδιαίτερα εκείνα που ήταν πιο άρρωστα και ο Ρας ήταν σίγουρα ένα από αυτά», αναφέρει η ίδια. Έτσι, την επόμενη μέρα πήγε στο καταφύγιο για να φροντίσει τα χαρτιά της υιοθεσίας.

«Ένα βράδυ καθόμουν στην καρέκλα, έκανα τις εργασίες μου και προσπάθησε να βρει τρόπους να με αγκαλιάσει», δήλωσε η κοπέλα. Ο φίλος της έβγαλε την φωτογραφία και την ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου έγινε διάσημη. «Είναι σκύλος της αγάπης, πραγματικά», συμπληρώνει και ελπίζει πως η φωτογραφία θα εμπνεύσει και άλλους ανθρώπους να υιοθετήσουν σκυλιά από καταφύγια ζώων. Όταν η Κάιλα Φίλουν εργάστηκε ως εθελόντρια σε ένα καταφύγιο ζώων και είδε πρώτη φορά τον Ρας, το πίτμπουλ…

Ήξερε πως θα είναι μαζί. «Ήρθε ως αδέσποτο και ήταν χτυπημένος».

Του έλειπε τρίχωμα από την ουρά και τα αφτιά. Ήταν επίσης τρομερά αδύνατος.

«Απλά καθόταν εκεί ήρεμα και με κοιτούσε. Τότε σκέφτηκα πως πρέπει να τον πάρω τώρα».