Τρένο έφυγε 25 δευτερόλεπτα νωρίτερα κι έγινε χαμός!Σε μια χώρα όπου όλα είναι αυστηρό προγραμματισμένα και μπορεί να υπερηφανευτεί για το πόσο τυπική είναι απέναντι στις υπηρεσίες της, μια καθυστέρηση τρένου είναι μεγάλο ζήτημα.

Επειδή όμως μιλάμε για την Ιαπωνία, το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση που ένα τρένο φύγει νωρίτερα.

Αυτό που κάνει εντύπωση είναι πως το τρένο αναχώρησε από τον σταθμό μόλις 25 δευτερόλεπτα νωρίτερα από το προγραμματισμένο και αυτό ήταν μάλλον ανεπίτρεπτο.

Η αντίδραση της εταιρείας

Η εταιρία ζήτησε συγγνώμη δημοσίως για το σφάλμα του μηχανοδηγού και εξέδωσε ανακοίνωση απευθυνόμενη σε απολογητικό τόνο προς τους επιβάτες.

Σημειώνεται πως αν και το τρένο έφυγε μόνο μερικά δευτερόλεπτα νωρίτερα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, κάποιοι είχαν φτάσει στον σταθμό με σκοπό να επιβιβαστούν την τελευταία στιγμή. Αντίστοιχο περιστατικό είχε σημειωθεί πάλι τον Νοέμβριο με ένα τρένο να φεύγει από τον σταθμό 20 δευτερόλεπτα νωρίτερα. Και τότε, αυτό το σφάλμα δεν είχε περάσει απαρατήρητο.

Το θέμα πήρε τόσο μεγάλη έκταση που δημοσιεύτηκε και σε εφημερίδες αν και στο Twitter η είδηση έχει προκαλέσει πολύ τρολάρισμα.

ΠΗΓΗlifo.gr
Προηγούμενο άρθροΠώς να χρησιμοποιήσετε σωστά την πιστωτική σας κάρτα
Επόμενο άρθροΑπαγορευμένη ουσία που βλάπτει το όζον δημιουργείται κάπου στον πλανήτη