Τα παντελόνια πιτζάμας του Comfort προσφέρουν άνεση και στυλ. Από μαλακά υφάσματα, όπως βαμβάκι ή φλις, είναι διαθέσιμα σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, για να επιλέξετε εκείνο που ικανοποιεί το γούστο σας. Πουά, καρό και πολλά άλλα σχέδια, σας περιμένουν σε πολύ προσιτές τιμές, με ένα click! Μην το σκέφτεστε… Τίποτα δεν είναι, άλλωστε, πιο αγαπημένο, από ένα άνετο και απαλό παντελόνι πιτζάμας, για μια απολαυστική νύχτα ύπνου!

Πιτζάμες γυναικείες για μια απολαυστική εμπειρία ύπνου!

Οι γυναικείες πιτζάμες είναι το πιο άνετο κομμάτι στην γκαρνταρόμπα κάθε γυναίκας που επιζητά την ποιοτική άνεση. Το Comfort, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, σας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από πιτζάμες σε διάφορα σχέδια και χρώματα, από τα καλύτερα υφάσματα και το κυριότερο, σε ασυναγώνιστες προσφορές. Μινέρβα, DKNY και άλλα επώνυμα brands φιλοξενούνται σε μια πλούσια συλλογή, που περιλαμβάνει βελούδινες, βαμβακερές, σατέν αλλά και fleece πιτζάμες με κουμπιά ή χωρίς. Μονόχρωμες σε υπέροχα σχέδια, μαύρες, αλλά και καρό, σας περιμένουν για κάθε βραδινό ύπνο ή για στιγμές απόλυτες χαλάρωσης στο σπίτι!

Εσώρουχα που αποπνέουν ερωτισμό!

Τα εσώρουχα μπορούν να αναβαθμίσουν την καθημερινή σας εμφάνιση και να αυξήσουν σημαντικά την αυτοπεποίθησή σας. Το Comfort το γνωρίζει πολύ καλά αυτό και γι’ αυτό έχει στη διάθεσή σας μια μεγάλη ποικιλία από εσώρουχα για κάθε γούστο και ανάγκη. Σουτιέν, κιλοτάκια, σέξυ κορμάκια, ζαρτιέρες και άλλα πολλά, είναι διαθέσιμα σε εκπληκτικές προσφορές, που θα σας βάλουν σε δίλημμα! Ενδώστε, λοιπόν, στον πειρασμό και επισκεφθείτε κάποιο από τα φυσικά καταστήματα Comfort στη Θεσσαλονίκη ή το ηλεκτρονικό κατάστημα, με ένα click στο comfort.com.gr και ανανεωθείτε… ψυχή τε και σώματι!

Προηγούμενο άρθροΜόδα χωρίς περιορισμούς με plus size jeans και τζιν καμπάνα plus size flare και Bootcut
Επόμενο άρθροΠόσα ευρώ θα ήταν σήμερα τα 30 αργύρια για τα οποία ο Ιούδας πρόδωσε τον Χριστό