Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου σε όλη τη διάρκεια της μέρας, κάνοντας την Τετάρτη μια παραγωγική αλλά και ευχάριστη μέρα καθώς οι όψεις που σχηματίζει η Σελήνη τόσο με τον Ουρανό όσο και αργά τη νύχτα με τον Ήλιο είναι ευνοϊκές.

Θέματα που αφορούν στην υγεία, τα θέματα της παιδείας, το περιβάλλον, αλλά και το εργασιακό, θα μας απασχολήσουν περισσότερο.

ΚΡΙΟΣ: Η μέρα στρέφει το ενδιαφέρον σας στα καθήκοντα που έχετε στη δουλειά, τις σπουδές ή το σπίτι και μπορεί να είστε παραγωγικοί και αποτελεσματικοί. Προσπαθήστε να βρείτε κάποιες ιδέες να κάνετε πιο εύκολα τη δουλειά σας αλλά και να βγάλετε και χρήματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Με λίγο άγχος και ανησυχία ξεκινά η μέρα σας, καθώς στο μυαλό σας παίζουν τα θέματα που σας απασχολούν σε σχέση με τη δουλειά ή το σπίτι. Στη διάρκεια της ημέρας όμως, τα πράγματα βελτιώνονται και θα είναι από τις ευχάριστες και διασκεδαστικές μέρες της εβδομάδας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η προσοχή σας στέφεται στο χώρο του σπιτιού, αλλά και στην οικογένεια. Ίσως χρειαστεί να ασχοληθείτε εντατικά με τις ανάγκες των μελών της οικογένειας σας ή μπορεί να νιώθετε ότι κάποιος σας φορτώνει και με τις δικές του υποχρεώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η Σελήνη από την Παρθένο στρέφει την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν στην επικοινωνία. Μπορεί να έχετε σημαντικές επαφές για δουλειά, συζητήσεις, κάποιες συσκέψεις και γενικώς να βρίσκεστε σε μια νοητική εγρήγορση.

ΛΕΩΝ: Σήμερα ασχοληθείτε προσεκτικά με τα οικονομικά σας θέματα, βάλτε προτεραιότητες στις αποπληρωμές, ψάξτε νέους πόρους για να ενισχύσετε το πορτοφόλι σας. Αν σας γίνει κάποια πρόταση για δουλειά να είστε δεκτικοί και στο διαφορετικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η Σελήνη στο ζώδιο σας είναι ευνοϊκή για να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας υποθέσεις, να φροντίσετε την εμφάνιση σας, να βελτιώσετε το επαγγελματικό σας προφίλ και γενικώς να κάνετε ό,τι σας ευχαριστεί. Καλή μέρα και για να συζητήσετε ιδέες που έχετε για τη δουλειά.

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα ίσως χρειαστεί να δουλέψετε πιο μοναχικά, να διερευνήσετε υποθέσεις που είναι σε εκκρεμότητα από το παρελθόν, να ασχοληθείτε με την κατάσταση της υγείας σας. Τα θέματα των επαγγελματικών δεν παύουν να κρατούν τη μερίδα του λέοντος στην προσοχή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η Σελήνη από την Παρθένο σχηματίζει θετικές όψεις και γίνεται πιο φιλική για το ζώδιο σας, βοηθώντας σας να έχετε επιτυχία στους στόχους σας, με λίγη στήριξη από τους φίλους και τους συνεργάτες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η Σελήνη από την Παρθένο ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας. Φαίνεται ότι θα σας απασχολήσει περισσότερο τόσο σήμερα όσο και αύριο ο τομέας των επαγγελματικών, όχι απαραίτητα για αρνητικούς λόγους αλλά με μια σχετική αγωνία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τη σημερινή μέρα έχετε περισσότερη εύνοια στα σχέδια σας, γι’ αυτό μην χάνετε χρόνο και μπείτε στη διαδικασία να τα βάλετε μπροστά. Ακόμη είναι μια καλή μέρα να προγραμματίσετε είτε τις διακοπές σας ή ένα χαλαρωτικό ταξιδάκι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η Σελήνη στρέφει την προσοχή σας στον τομέα των οικονομικών. Προσπαθήστε να βάλετε μια τάξη σε λογιστικά θέματα, να ξεψαχνίσετε οικονομικούς όρους σε συμβόλαια και συμβάσεις, να δείτε πώς μπορείτε να επωφεληθείτε γενικά.

ΙΧΘΥΕΣ: Η προσοχή σας στρέφεται στις σχέσεις σας, τις συνεργασίες ή το γάμο. Θα εξετάσετε καλύτερα θέματα μιας συνεργασίας ή της σχέσης σας, ενώ μπορεί να υπάρχει κι ένα καινούριο πρόσωπο στη ζωή σας που σας κάνει κλικ ερωτικά.

 

ΠΗΓΗladylike.gr
Προηγούμενο άρθροΗ επιμονή ενός πατέρα ήρωα: Έψαχνε για 24 χρόνια τον απαχθέντα γιο του και τελικά τον βρήκε (vid)
Επόμενο άρθροΠώς ένα σουβλάκι έγινε αιτία να πέσουν μηνύσεις στον Βόλο