Μια ιδιαίτερα σημαντική, χρήσιμη και κυρίως ουσιαστική συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 13 Νοεμβρίου στο Μουσείου Μαραθωνίου Δρόμου ύστερα από πρωτοβουλία του Δημάρχου Μαραθώνος κ. Ιορδάνη Λουίζου με σκοπό την περαιτέρω ανάδειξη και προβολή του Μουσείου.

Στη συνάντηση εκτός του Δημάρχου συμμετείχαν ο τέως Δήμαρχος Μαραθώνα και εκ των Ιδρυτών του Μουσείου κ. Χρήστος Μπάρμπας, ο Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Στάμος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κκ. Θανάσης Ζέρβας, Ανέστης Πιοτόπουλος και Αλέξανδρος Βάρσος, ο κ. Δημήτρης Κυριακίδης γιος του αείμνηστου Στέλιου Κυριακίδη, ο κ. Κώστας Σάμιος Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δρομέων, ο Αντιπλοίαρχος κ. Σπύρος Ανδριόπουλος Διευθυντής του Ανώτατου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων και κάτοχος του Πανελληνίου Ρεκόρ στο Μαραθώνιο Δρόμο, οι Μαραθωνοδρόμοι Πρωταθλητές κκ. Χρήστος Παπαχρήστος Ομοσπονδιακός Προπονητής στίβου, Παναγιώτης Σκουλής, Γιώργος Μάλλιαρης, Σαμπατακάκης, η Υπεύθυνη του Μουσείου κα Σπανού Ειρήνη και ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου κ. Μάκης Κουλουμπής.
Κατά τη δίωρη και πλέον ιδιαίτερα θερμή και φιλική συζήτηση, κοινή ήταν η διαπίστωση όσων συμμετείχαν στη συνάντηση η άριστη λειτουργία καθώς και οι πρωτοπόρες δράσεις του Μουσείου. Ύστερα μάλιστα από πρόταση του Δημάρχου αποφασίστηκε η συγκρότηση συμβουλευτικής με εισηγητικό χαρακτήρα επιτροπής, με τη συμμετοχή αρχικά των παρόντων με κοινή επιδίωξη και προσπάθεια ώστε το Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου να συνεχίσει να λειτουργεί ως ένα ζωντανό κύτταρο ανάδειξης της πολιτισμικής ταυτότητας και κληρονομιάς κι ένας διαρκής πόλος έλξης και τουριστικής  προβολής της πόλης του Μαραθώνα.

Προηγούμενο άρθρο…και στο Δίκτυο Πόλεων με Λίμνες
Επόμενο άρθροΑπόσταση..….Γενεές……# ……Συνεργασία……Μέλλον