Μια ομάδα 20 μαθητών της Β τάξης του 1ου Γενικού Λυκείου Νέας Μάκρης, αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την προμήθεια των βιβλίων της αγγλικής γλώσσας, μιας και δεν περιλαμβάνονται στη δωρεάν παιδεία μας…

Με μόνο όπλο τη ζωντάνια τους, την ανάγκη τους να εκφράσουν τους προβληματισμούς της εποχής μας, πήραν την πρωτοβουλία να απαντήσουν δυναμικά, διοργανώνοντας με την υποστήριξη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων μια Μουσικοχορευτική παράσταση στις 22 και 23 Νοεμβρίου, στον χώρο του Σχολείου.

Η διοργάνωση αυτής της ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ήταν εξ ολοκλήρου έργο των παιδιών. Αφιέρωσαν πολύ προσωπικό χρόνο, έμαθαν μέσα από την ομαδική δουλειά να μοιράζονται, να συναγωνίζονται, να εκτίθενται, να δέχονται κριτική για να γίνουν καλύτεροι, να στοχεύουν σε κάτι, να τολμήσουν να φέρουν εις πέρας κάτι δύσκολο χωρίς την εποπτεία ειδικών και μεγαλύτερων. Για όλα αυτά αξίζουν θερμά συγχαρητήρια.

Μπράβο, λοιπόν, στους μαθητές Ραφαέλα Ροδινού, Αίαντα, Νέλλη Ντόγκα, Χαρά Τσούρη, Έφη Πανίδη, Μαργαρίτα Τοντισάκη, Γιώργο Ζήκα, Πωλίνα Μεγαγιάννη, Φίλιππο Παππά, Μανώλη Ροδινό, Βασίλη Δρακόπουλο, Θοδωρή Γιωνά, Αλέξανδρο Κίτσιο, Ξένια Βασιλάκη, Σοφία Βούρου, Νεφέλη Πεδιώτη, Σοφία Σπανού, Ολια Αγγέλοβα, Γκρισίλντα Κόλα, Ιωάννα Μπελίτσιου για την πρωτοβουλία και το αποτέλεσμα της δουλειάς τους!

Οι μαθητές ευχαριστούν:

  • Τον κ. Κλεμπετσάνη Γιώργο για την ηχητική κάλυψη
  • Τον κ. Σιδεράτο Μιχάλη για τη σύνθεση της αφίσας της εκδήλωσης και της Βιντεοπροβολής
  • Τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου
  • Την κα Λυκειάρχη και τους καθηγητές για τη διευκόλυνσή τους με τις πρόβες
  • Την Αγορά Κρεάτων Κορφού Μπερέτας για την οικονομική ενίσχυση
  • Και ιδιαίτερα, όλους όσους τους τίμησαν με την παρουσία τους

Ευχαριστούμε θερμά τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του Σχολείου για το πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

 

Προηγούμενο άρθροΔιαρκής η φροντίδα για την παραλιακή ζώνη
Επόμενο άρθρο«Το κύκνειο άσμα της μουσικής βιομηχανίας »