Η ΤΙΜΩΡΟΣ
Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Τσάνινγκ Τέιτουμ, Μάικλ Ντάγκλας, Αντόνιο Μπαντέρας, Μάικλ Φασμπέντερ
Μια µυστική πράκτορας ανακαλύπτει ότι οι άνθρωποι που εμπιστευόταν µία ζωή την έχουν εξαπατήσει, θέτοντας αυτήν και ό,τι είναι σηµαντικό για εκείνη, σε κίνδυνο. Η Μάλορι Κέιν (Τζίνα Καράνο) είναι άριστα εκπαιδευµένη να φέρνει σε πέρας επικίνδυνες µυστικές αποστολές, για µία εταιρεία που δουλεύει για την κυβέρνηση, στις πιο επικίνδυνες γωνιές του πλανήτη. Μετά την επιτυχή απελευθέρωση ενός Κινέζου δηµοσιογράφου που κρατείτο όµηρος στη Βαρκελώνη, ανακαλύπτει ότι ο ίδιος άνθρωπος δολοφονείται και ότι όλα τα στοιχεία υποδεικνύουν εκείνη ως την κύρια ύποπτο. Από τη µία στιγµή στην άλλη, γίνεται στόχος πληρωµένων δολοφόνων που γνωρίζουν από πριν το κάθε της τέχνασµα. Και έτσι η Μάλορι αντιλαµβάνεται ότι κάποιος την έχει προδώσει. Αλλά ποιος; Και γιατί;

 

ΠΕΙΡΑΤΕΣ!
ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ: Πίτερ Λορντ
Στους «Πειρατές» επιβιβαζόμαστε σε ένα ετοιμόρροπο καράβι με επικεφαλής έναν όχι ακριβώς πετυχημένο Πειρατή Καπετάνιο με πλούσια γενειάδα. Με ένα κουρελιάρικο πλήρωμα στην υπηρεσία του και φαινομενικά ανήξερος για τα ανυπέρβλητα εμπόδια που έχει να αντιμετωπίσει, ο Πειρατής Καπετάνιος έχει ένα όνειρο: να νικήσει τον Μαύρο Μπέλαμι και την Κάτλας Λιζ στην κούρσα για το βραβείο του Πειρατή της Χρονιάς. Είναι μια αναζήτηση που παρασύρει τους ήρωες από τις ακτές της εξωτικής Ματωμένης Νήσου μέχρι τους ομιχλώδεις δρόμους του Βικτωριανού Λονδίνου. Κάπου στη διαδρομή πολεμάνε με μια διαβολική βασίλισσα, ενώ συνεργάζονται με έναν ερωτοχτυπημένο νεαρό επιστήμονα, χωρίς ποτέ να χάσουν το στόχο τους: την περιπέτεια!
ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ 3
Γουίλ Σμιθ, Τόμι Λι Τζόουνς, Έμα Τόμσον, Τζος Μπρόλιν, Άλις Ιβ
Στο Men In Black 3, οι πράκτορες J και K βουτάνε πίσω στο χρόνο. Αν και ο J έχει πια μεγάλη εμπειρία σε περίεργες καταστάσεις μετά από τα 15 χρόνια της σταδιοδρομίας του με τους Men In Black, τίποτα, ούτε καν οι εξωγήινοι, δεν τον μπερδεύει τόσο όσο ο κλειστός και καθόλου ομιλητικός συνάδελφος του. Αλλά όταν η ζωή του K και η μοίρα του πλανήτη κινδυνεύουν, ο πράκτορας J θα πρέπει να ταξιδέψει πίσω στο χρόνο για να σώσει την κατάσταση και να ανακαλύψει ότι υπάρχουν μυστικά στο σύμπαν που ο K δεν του είπε ποτέ. Μυστικά που θα αποκαλυφθούν καθώς συνεργάζεται με τον πράκτορα K στα νιάτα του για να τον σώσει και μαζί του φυσικά το μέλλον όλης της ανθρωπότητας.

Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ
Σάσα Μπάρον Κόεν, Άννα Φάρις, Μέγκαν Φοξ, Τζον Σ. Ρέιλι, Μπεν Κίνγκσλεϊ
Ο Στρατηγός και Ναύαρχος Αλαντίν, προσπαθεί να αποτρέψει κάθε απόπειρα εγκαθίδρυσης της δημοκρατίας στη χώρα του, τη Γουαντίγια, που τόσο … στοργικά καταπιέζει! Καλωσορίσατε, λοιπόν, στη Γουαντίγια, ένα Βορειοαφρικανικό «κρατίδιο» που θα μπορούσε άνετα να είναι το νέο Ντουμπάι, αν δεν είχε για αρχηγό του, τον Δικτάτορα Στρατηγό Ναύαρχο Αλαντίν, που αρνείται πεισματικά να αφήσει το θρόνο του, παρά τις δηλώσεις του Προέδρου Ομπάμα… Μάλιστα υπό τη απειλή της εξόδου της χώρας του από τα Ηνωμένα Έθνη, ο Στρατηγός αναγκάζεται να πάει για πρώτη φορά στην Αμερική προκειμένου να αντιμετωπίσει τις παράλογες αυτές κατηγορίες… Ένα one man show ισάξιο της φήμης του χαμαιλεοντικού ηθοποιού που ψηφίζει δημοκρατικά δικτατορία!

Προηγούμενο άρθροΦόβοι και φοβίες
Επόμενο άρθροPro Evolution Soccer 2013