Ένα συγκλονιστικό περιστατικό βίωσε μια 10χρονη από το Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών, που μέσα σε δευτερόλεπτα είδε να εκτελούνται μπροστά στα μάτια της ο πατέρας, η μητέρα και η 6χρονη αδελφή της.

Μασκοφόρος εισβολέας αιφνιδίασε την οικογένεια και διέταξε και τα τέσσερα μέλη της να καθίσουν στον καναπέ. Έβγαλε το όπλο του και πυροβόλησε έναν έναν σημαδεύοντας στο κεφάλι. Ο μπαμπάς, η μαμά και η μικρή αδελφή της 10χρονης έχασαν τη ζωή τους ακαριαία, η ίδια όμως χτυπήθηκε στο χέρι, κάτι που δεν αντιλήφθηκε ο εκτελεστής.

Δείχνοντας απίστευτη ψυχραιμία, προσποιήθηκε για αρκετή ώρα τη νεκρή και τελικά τη γλίτωσε καθώς ο δράστης έφυγε πιστεύοντας ότι την είχε αποτελειώσει.

Η μικρή πήγε αμέσως στο δωμάτιο του ενός έτους βρέφους της οικογένειας το οποίο ήταν μια χαρά στην υγεία του και στη συνέχεια κάλεσε τη γιαγιά του μέσω FaceTime.

«Γιαγιά, κάποιος μπήκε στο σπίτι και μας πυροβόλησε, είναι όλοι νεκροί», είπε και σύμφωνα με την Αστυνομία, παρέμεινε για αρκετή ώρα στον ίδιο χώρο που βρίσκονταν τα πτώματα.

Για καλή του τύχη, το μακελείο γλίτωσε και ο 8χρονος αδελφός της που έλειπε από το σπίτι.

Προηγούμενο άρθροΣτο υπουργείο Περιβάλλοντος ο Τσίρκας για το «καυτό» ζήτημα των δασικών χαρτών
Επόμενο άρθροΓιάννης Στάνκογλου: Δε θα επισκεπτόμουν παιδεραστή στη φυλακή ακόμα κι αν είχε υπάρξει κολλητός μου