Ολοκληρώθηκε μετά από μία σεζόν η συνεργασία της ομάδας βόλεϊ γυναικών του ΕΣΝΜ με τον έμπειρο προπονητή, Σπύρο Νικολάκη, που είχε έρθει στην ομάδα ως αντικαταστάτης του Γιάννη Φάκα.

Σε ανακοίνωσή του, ο ΕΣΝΜ αναφέρει:

Η συνεργασία μας με τον κύριο Σπύρο Νικολάκη, head coach της γυναικείας μας ομάδας βόλεϊ ολοκληρώνεται σε κλίμα αμοιβαίου σεβασμού κ εκτίμησης.

Θελουμε να τον ευχαριστήσουμε από καρδιάς για τον επαγγελματισμό του καθώς κ για τις τεχνικές γνώσεις που προσέφερε σε όλες τις αθλήτριες μας που προπονήθηκαν μαζί του.

Σπύρο, σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα επόμενα, γιατί σου αξίζει!».

Προηγούμενο άρθροΒίντεο: Διαρρήκτης κλέβει τρεις φορές την ίδια εταιρεία και φεύγει με λεία 130.000 ευρώ
Επόμενο άρθροΟ Απόστολος από το Κόκκινο Λιμανάκι 2ος στην Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών