Ο σχεδιασμός των καλοκαιρινών διακοπών του ζεύγους “Μπραντζελίνα” κατέληξε σε αύριο καβγά που είχε αποτέλεσμα  να σηκώσει την γειτονιά του Μπέβερλι Χιλς στο πόδι. Όλα ξεκίνησαν την προηγούμενη Πέμπτη, όταν ο Μπραντ Πιτ έκλεισε 6ήμερες διακοπές σε ξενοδοχείο στην Νέα Μάκρη προκειμένου η σύζυγος του Αντζελίνα Τζολί να επισκεφτεί τον φίλο της και δήμαρχο του Δήμου Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη.

Για κακή του τύχη όμως την ίδια περίοδο και στο ίδιο ξενοδοχείο έχει ήδη κανονίσει διακοπές η πρώην σύζυγός του Τζένιφερ Άνιστον.

Μόλις το έμαθε η Αντζελίνα έγινε έξω φρενών και άρχισε να εκτοξεύει αντικείμενα στον Μπραντ, ο οποίος παραλίγο να τραυματιστεί από το βραβείο Όσκαρ που πέρασε ξυστά από το κεφάλι του.
Ο καυγάς κράτησε αρκετή ώρα σύμφωνα με γείτονες του ζευγαριού, με τα πράγματα ευτυχώς να ηρεμούν μετά απο τηλεφώνημα του ίδιου του κ.Ψινάκη, ο οποίος σε ρόλο πυροσβέστη, ανέλαβε την πρωτοβουλία να μεταφέρει την κράτηση του ζευγαριού σε άλλο ξενοδοχείο προκειμένου να αποφευχθούν “δυσάρεστες” συναντήσεις.
 
Τέλος καλό όλα καλά, με το καλοκαίρι να προμηνύεται καυτό καθώς πολλοί διάσημοι έχουν επιλέξει τον δήμο μας για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.
Προηγούμενο άρθροΟ ερχομός της άνοιξης …επιφυλάσσει και κινδύνους!
Επόμενο άρθρο6 απλά βήματα για να χάσεις βάρος