Λέγομαι Παναγιώτης Μπαϊράμης, κατάγομαι από την Καρδίτσα, γεννήθηκα και μεγάλωσα στα Σεπόλια. Είμαι απόφοιτος τεχνικής σχολής πληροφορικής και προγραμματισμού, εργάζομαι ως υπάλληλος και έχω αναπτύξει μικρές και μεγάλες εφαρμογές σε συνεργασία με μεγάλες επιχειρήσεις και φορείς σε όλη την Ελλάδα.

Με πνεύμα δημιουργίας και καινοτομίας δεν σταμάτησα ποτέ να εργάζομαι σε καινοτόμα σχέδια που είναι φιλικά προς το περιβάλλον και αναπτύσσουν τεχνολογικά τον άνθρωπο. Το 2013 με την ομάδα μου διακρίθηκα στον Διεθνή διαγωνισμό της NASA με την εφαρμογή μας για ένα αυτόνομο, ανοικτού κώδικα θερμοκήπιο για τον πλανήτη Άρη. Παράλληλα, αναπτύσσω εφαρμογές μηχανικής μάθησης για αθλητικά γεγονότα, ενώ στο παρελθόν έχω αναπτύξει εφαρμογές οικιακών αυτοματισμών απομακρυσμένης διαχείρισης.

Η νέα γενιά της εργασίας, της καινοτομίας, της προσφοράς μετακομίζει στο εξωτερικό απομειώνοντας τις δυνατότητες που θα είχαμε να στηριχτούμε στα πόδια μας ως χώρα. Οφείλουμε να βρούμε νέους τρόπους να ανταπεξέλθουμε στο νέο παγκόσμιο ανταγωνιστικό περιβάλλον όπου ζούμε καθημερινά. Χρειαζόμαστε περισσότερη δημοκρατία, μεγαλύτερη ανακατανομή πλούτου, πολιτικούς με ανιδιοτέλεια, διαφάνεια στο δημόσιο βίο και φυσικά αλληλεγγύη στους συνανθρώπους μας.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης και το πρόγραμμα του ΜέΡΑ25 εκφράζουν τον ασφαλή δρόμο για την επιστροφή της Προοπτικής και της Αξιοπρέπειας στη χώρα. Γι’ αυτό θα δώσω τη μάχη στο πλευρό του στην Ανατολική Αττική όπου μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή και να επιλέξουμε έναν εναλλακτικό δρόμο που θα προστατεύει την μισθωτή εργασία, την δημιουργική επιχειρηματικότητα, την δημόσια περιουσία, τους μη έχοντες.

Η ρεαλιστική ανυπακοή για μια προοδευτική Ευρώπη είναι μονόδρομος. Είναι στο χέρι μας να ανατρέψουμε τα δεδομένα. Καλόν αγώνα!

Ιστοσελίδα: www.bairamis.gr
email: info@bairamis.gr
Facebook Page: https://bit.ly/31q6AVo
Ιστοσελίδα ΜέΡΑ25: www.mera25.gr