Ένα πραγματικά αστείο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής (02/10) στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Στούντιο Με Θέα”.

Καλεσμένοι ήταν ο Γιώργος Αδαμίδης, πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ αλλά και ο Καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας του ΕΚΠΑ, Ναπολέων Μαραβέγιας, οι οποίοι και κλήθηκαν να σχολιάσουν το ενδεχόμενο προγραμματισμένων διακοπών στην ηλεκτροδότηση τον χειμώνα.

“Όσον αφορά τις διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος, νομίζω πως είναι λίγο υπερβολικό αυτό που συζητήθηκε, διότι το να έχεις οικονομία στο 5% είναι πολύ εύκολο” έλεγε ο κ. Μαραβέγιας όταν τα φώτα στο στούντιο έσβησαν.

Η παρουσιάστρια, Φαίη Μαυρογιάννη, τον διέκοψε γελώντας. “Ώπα, προσέξτε τι έγινε. Αρχίσαμε τις οικονομίες από τώρα. Σβήστε το τελείως παιδιά, θα ανάψω κερί”.

Ο σκηνοθέτης έριξε πλάνα ενώ οι δημοσιογράφοι και οι αναλυτές συνέχισαν να συζητούν για το θέμα. Μετά απο λίγα δευτερόλεπτα άρχισε να λειτουργεί η γεννήτρια και ο φωτισμός στο στούντιο επανήλθε.

“Συγγνώμη κ. Καθηγητά σας διακόπτω αλλά είναι ανέκδοτο αυτό που συμβαίνει. Με ενημερώνουν από το ακουστικό ότι έχουμε διακοπή ρεύματος. Τώρα πήρε μπροστά η γεννήτρια και είδαμε το φως το αληθινό. Αυτό το λες και προβοκάτσια. Κύριε Αδαμίδη δεν ξέρω αν θέλετε να μας στείλετε κάποιο μήνυμα. Το πήραμε. Θα κάνουμε μείωση” είπε η Φαίη Μαυρογιάννη διατηρώντας το χιούμορ της.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα μετά το 05:00′

Προηγούμενο άρθροΗ θρυλική ταινία του Αλέκου Σακελλάριου που κατέστρεψε ο ίδιος για να μην τη δούμε ποτέ
Επόμενο άρθροΛεβέντης: Η ταξιδιωτική στάση όπου έχει σταματήσει όλη η Ελλάδα