Ο Μπραντ Πιτ έδειξε ξανά το φιλανθρωπικό του πρόσωπο, κουβαλώντας κιβώτια με τρόφιμα από φορτηγό για άπορες οικογένειες στο Λος Άντζελες.

Με την πανδημία κορωνοϊού να «σαρώνει» εκ νέου τις ΗΠΑ (σ.σ. η χώρα παραμένει πρώτη τόσο σε συνολικό αριθμό κρουσμάτων όσο και σε νεκρούς από Covid-19), η αμερικανική οικονομία συνεχίζει να δοκιμάζεται.

Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι χάνουν τη δουλειά τους ή αναγκάζονται να εργάζονται λιγότερες ημέρες. Τα στοιχεία δείχνουν ότι οι φτωχοί αυξάνονται στις ΗΠΑ. Ο Μπραντ Πιτ μπήκε στη θέση του οδηγού και έφτασε με ένα φορτηγό σε γειτονιά του Λος Άντζελες. Το όχημα ήταν γεμάτο είδη πρώτης ανάγκης για οικογένειες που δοκιμάζονται εν μέσω κορωνοϊού.

Για περισσότερες από τρεις ώρες ο Μπραντ Πιτ ξεφόρτωνε και κουβαλούσε με τα χέρια του δεκάδες κιβώτια με τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης. Σύμφωνα με το δημοσίευμα στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail, πρόκειται για μία ακόμη έμπρακτη στήριξη σε άπορες οικογένειες της πόλης από τον διάσημο ηθοποιό του Χόλιγουντ που δεν σταματά τη φιλανθρωπική του δράση.

Και όλα αυτά τηρώντας συνέχεια τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι αρκετοί δεν κατάλαβαν πως αυτός που ξεφόρτωνε το φορτηγό και κουβαλούσε τα κιβώτια ήταν ο Μπραντ Πιτ, λόγω της μάσκας για τον κορωνοϊό που δεν έβγαζε στιγμή από το πρόσωπό του.

«Ήταν απολύτως αφοσιωμένος και μπορούσες να καταλάβεις ότι δεν το έκανε για να φανεί ότι πήγε. Φορούσε γάντια, μάσκα, ενώ έμεινε εκεί περίπου 3-4 ώρες, κάνοντας μόνο κάποια διαλείμματα για να καπνίσει. Κάποια στιγμή μάλιστα μπήκε στο μπροστινό μέρος του φορτηγού και έβγαλε ένα φορητό ηχείο, το συνέδεσε στο iPhone του και έβαλε να παίζει μουσική», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας για τον Μπραντ Πιτ που ξεφόρτωσε κιβώτια με τρόφιμα για άπορες οικογένειες στο Λος Άντζελες.