Συνεχίζονται οι διακρίσεις για τις χορευτικές ομάδες της Natalis Vitsiou School of Dance. Αυτή τη φορά, οι μαθητές σάρωσαν στο 6ο Mediterranean Open Dance Cup που διοργανώθηκε από την IDO Hellas στις 21 και 22 Απριλίου του 2018, προσθέτοντας στη «φαρέτρα» τους δύο ακόμη χρυσά μετάλλια, καθώς κι ένα αργυρό!

Αναλυτικότερα την πρώτη θέση κατέκτησαν η ομάδα των Contemporary Adults στο Σύγχρονο και η ομάδα ενηλίκων στον χορό Salsa ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκε αθλήτρια της σχολής στο Solo Pointes, από το τμήμα του Μπαλέτου.

Πρόκειται για ακόμη μια μεγάλη επιτυχία της σχολής χορού της Νέας Μακρής που έδωσε γέμισε με χαρά και ικανοποίηση τους συμμετέχοντες και τους δασκάλους τους, οι οποίοι μετά από ώρες μαθημάτων και προβών, είδαν τους κόπους τους να ανταμείβονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Τι είναι η IDO Hellas; 

H IDO HELLAS είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός αναγνωρισμένος από την International Dance Organization και πιστοποιημένος να διεξάγει πανελλήνιους αγώνες κατάταξης στην Ελλάδα καθώς και να στέλνει τους Έλληνες πρωταθλητές να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα σε διεθνείς αγώνες καθώς και σε Πανευρωπαϊκά και παγκόσμια Πρωταθλήματα, διοργανωμένα από την IDO.