Η τρίτη μάρτυρας που κατέθεσε στο Εφετείο ήταν η κυρία Τσάρμπου, κάτοικος Νέου Βουτζά. Στη συγκλονιστική περιγραφή της είπε ότι «έφτασα στην περιοχή αργά, μετά τις 02.00. Πηγαίνοντας στο σπίτι με έναν εθελοντή είδα ένα πυροσβεστικό που οι πυροσβέστες καθοντουσαν μέσα και δεν έκαναν τίποτα. Έψαχνα τον πατέρα μου μαζί με τον εθελοντή αυτόν με μια μηχανή».

Όταν έφτασε στο σπίτι της το βρήκε να καίγεται. Κατάλαβε ότι ο πατέρας της ήταν σε ένα από τα τρία καμένα αυτοκίνητα που είχαν δει προηγουμένως.

Της ζήτησαν να κοιτάξει μέσα στα αυτοκίνητα και δεν είδε κανέναν. Έκανε να φύγει και κάποιος της είπε ‘κοίτα καλύτερα’.

«Τότε είδα τον πατέρα μου στην θέση του συνοδηγού να κρατάει το κεφάλι του». Της είπαν ότι δεν μπορεί να είναι σίγουρη και η ίδια ζήτησε να ανοίξουν το πορτ μπαγκαζ να δουν αν είναι ο σκύλος μέσα.

Βρήκε το κουράγιο να το κάνει μόνη της. Άναψε τον φακό του κινητού και είδε μέσα το σκυλί.

«Από τον πατέρα μου έμειναν μόνο τα οστά. Ο αδερφός μου και η μητέρα μου σώθηκαν από θαύμα. Δεν υπήρχε κανείς να τους βοηθήσει. Τους άφησαν στο έλεος τους».

«Στην άσκηση “Δία πυρός” που είχε γίνει πριν λίγους μήνες στην Πεντέλη όλα πήγαν τέλεια. Όλα λειτούργησαν άψογα και έδιναν συγχαρητήρια ο ένας στον άλλον. Δύομιση μήνες μετά δεν λειτούργησε τίποτα. Ο πατέρας μου 17.40 ήταν ζωντανός και έβλεπε την φωτιά στην Κινέττα. Δεν κατάλαβε τίποτα. Ήταν μόνος. Οσοί σώθηκαν, σώθηκαν από θαύμα. Ο πατέρας μου έχασε την ζωή του εκατό μέτρα από το σπίτι. Είχε χρόνο να σωθεί. Σε προηγούμενη φωτιά θυμάμαι να περνά περιπολικό με μεγάφωνα και να μας ζητά να φύγουμε από το σπίτι».

Σε ερώτηση του δικηγόρου κ. Καπερνάρου, πώς γίνεται να έχουμε παράλληλα δύο πυρκαγιές, μία στην Κινέττα και μία στο Μάτι και στη μία να κυλούν όλα ομαλά ενώ στην άλλη να σημειώνεται αδιανόητη τραγωδία, η κα Τσάρμπου απάντησε: «Όλες οι δυνάμεις ήταν στην Κινέττα. Όχι στο Μάτι».

Προηγούμενο άρθροΑδιανόητο: Έκλεψαν 1.500 ευρώ από την τσάντα της 21χρονης όσο ήταν αιμόφυρτη στον δρόμο
Επόμενο άρθροΜπέιμπι σίτερ την απήγαγε πριν 51 χρόνια και «την έκρυβε 10 λεπτά μακριά από το σπίτι της»