Αίτημα το οποίο θα καταθέσει και εγγράφως στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας έχει κάνει ο Δήμος Μαραθώνος, προκειμένου να δοθεί παράταση στους ιδιοκτήτες που θέλουν να υποβάλουν ενστάσεις για το νέο Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο.

Αυτό έκανε γνωστό με ανάρτησή του στο Facebook ο δήμαρχος Στέργιος Τσίρκας ο οποίος γράφει χαρακτηριστικά:

Έγινε η ανάρτηση των ρυμοτομικών σχεδίων του Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου για το Μάτι και την Αγ. Μαρίνα δημοτικής ενότητας Νέας Μάκρης του Δήμου μας, από τις 5.8.2022 και για 20 εργάσιμες ημέρες, δηλ. έως τις 2.9.2022, για ενημέρωση και υποβολή ενστάσεων.

Λόγω των αδειών της θερινής περιόδου των ενδιαφερομένων ιδιοκτητών, καθώς και μηχανικών και δικηγόρων, έχουμε ήδη παρέμβει προφορικά στο αρμόδιο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, για την παράταση της περιόδου, ενώ θα υποβληθεί και εγγράφως το σχετικό μας αίτημα.

Στο Δήμο μας λειτουργεί γραφείο για την ενημέρωση και διευκόλυνση των ενδιαφερομένων, ενώ συγκεντρώνονται τα σχετικά ερωτήματα και προωθούνται άμεσα στο αρμόδιο Υπουργείο. Επίσης οι ενστάσεις που υποβάλλονται διαβιβάζονται στο ΥΠΕΝ το οποίο και είναι αρμόδιο για την εκδίκασή τους.

Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία καθ’ όλη τη θερινή περίοδο ώστε να ενημερώνουμε και να εξυπηρετούμε τους συμπολίτες μας.

Στην ιστοσελίδα του Δήμου μας www.marathon.gr υπάρχουν όλες οι σχετικές πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθρο«Έφυγε» ο 12χρονος Άρτσι – Αποσύνδεσαν τα μηχανήματα οι γιατροί
Επόμενο άρθροΧιόνια και θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν: Η χρονιά που δεν έκανε καλοκαίρι στην Ελλάδα