Πρόσφατα ένα μικρό κοριτσάκι από την Αυστραλία έγινε viral όταν βρήκε ένα παράξενο Dorito μέσα σε ένα σακούλι σνακ που αγόρασε. Το εύρημά της έγινε viral και η δημοπρασία για το πατατάκι στο eBay έφτασε στις 20 χιλ. δολάρια.

Η Ράιλι Στιούαρτ από το Γκόλντεν Κόουστ στην Αυστραλία ανακάλυψε το ασυνήθιστο Dorito, την ώρα που μασούλαγε το σνακ της. Όμως αντί να το καταβροχθίσει όπως όλα τα υπόλοιπα, το έβαλε σε δημοπρασία στο eBay.

Προηγουμένως είχε ανεβάσει ένα βίντεο με το παραφουσκωμένο “πατατάκι” στο TikTok και το κλιπάκι έγινε viral.

Στο βίντεο ρωτούσε εάν το Dorito είχε κάποια αξία ή απλά να το έτρωγε.

Μετά από παραίνεση των χρηστών το ανέβασε στο ebay και πολύ γρήγορα οι προσφορές έφτασαν ούτε λίγο ούτε πολύ στις 20 χιλ. δολάρια, προτού η πλατφόρμα αποφασίσει να κατεβάσει τη δημοπρασία.

Ωστόσο, η ιστορία της 13χρονης Ράιλι έφτασε μέχρι την ίδια την εταιρεία που παράγει τα Doritos και ο κολοσσός των σνακ δεν είχε πρόβλημα να πληρώσει ο ίδιος τις 20 χιλ. δολάρια στη μικρούλα.

Όπως ανέφερε η επικεφαλής μάρκετινγκ της εταιρείας Βαντίτα Πάντλεϊ μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό News 9, όλοι “εντυπωσιαστήκαμε με την τόλμη και το επιχειρηματικό πνεύμα της 13χρονης κι έτσι θελήσαμε να είμαστε σίγουροι ότι η οικογένεια Στιούαρτ θα ανταμειφθεί για την αγάπη τους στα Doritos” ανεφερε.

Από την πλευρά της, η Ράιλι δεν μπορεί να πιστέψει πώς εξελίχθηκε η ιστορία της και χαρούμενη δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό.

“Από εδώ και στο εξής θα είμαι πολύ προσεκτική όταν θα ανοίγω το σακούλι με τα σνακ και δεν θα τα μοιράζομαι με κανέναν” είπε με χιούμορ η μικρούλα, απαντώντας έτσι στον μπαμπά της που διεκδικεί κι αυτός μερίδιο από τα κέρδη, μιας κι εκείνος ήταν που αγόρασε το πακέτο από το μαγαζί.

“Αλλά εγώ τα έφαγα και το βρήκα, οπότε πιστεύω ότι είναι δικά μου τα χρήματα” λέει γελώντας η Ράιλι.