Ένα πολύ ιδιαίτερο γλέντι, από αυτά που η Αδελφότητα Ηπειρωτών Νέας Μάκρης – Μαραθώνα – Ραφήνας μας έχει συνηθίζει να διοργανώνει, με πολύ κέφι, χορό, μουσική και εδέσματα, πραγματοποιήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου, στην Ε’ Κατασκήνωση του Αγίου Ανδρέα.

Όπως αναφέρει η Αδελφότητα σε δελτίο τύπου που εξέδωσε:

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα και άτομα που στέκονται

Ένα μεγάλο ηπειρώτικο παραδοσιακό Πανηγύρι! Γέμισε από Ήπειρο η Ε’ κατασκήνωση Αγίου Ανδρέα στην Νέα Μάκρη την Κυριακή 11/12. Ο κόσμος απόλαυσε παραδοσιακές ηπειρώτικες γεύσεις, μουσική και χορό.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που παίζουν μουσικά όργανα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρ. Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος Μάκης Κιάμος, ο δήμαρχος Μαραθώνα Στέργιος Τσίρκας, ο Πρ. Δημοτικού Συμβουλίου Κ. Τσίρκας, ο πρ. ΚΕΔΜΑ Εμ. Γεωργάτος, ο πρ. Κοινότητας Μαραθώνα Κ. Λάσκος, οι αντιδήμαρχοι Α. Λάσκος, Ευ. Σωτηρίου, Ευ. Κυπαρίσσης, Γ. Κυριακού, Ν. Καραγιάννης, Μακρής, Χρ. Στάμου, εκπρόσωποι των Υπουργών Σοφίας Ζαχαράκη, Στυλιανού Πέτσα, Δημοτικοί Σύμβουλοι, τα μέλη της ΠΣΕ Γκόνη, Κοντός, Ζηκόπουλος, Ζέρβας, Γκέλιας, οι πολιτευτές με την ΝΔ Βάσω Κόλλια, με το ΠΑΣΟΚ Λ. Καραούλης, Γ.Σμέρος, ο πρ. ΝΔ Μαραθώνα Δ. Κλεφτάκης, ο πρ. εργαζομένων του Δήμου Μαραθώνα Β. Μανούσης, οι πρόεδροι των συλλόγων ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΩΝ Θωμάς Μπουκουβάλας, Ξυλοκέριζας Ν. Κανελλόπουλος, Ρουμελιωτών Μ. Καραχάλιου, Κρητών Μαραθώνα Ρόζα Αγκυσουλάκη και εκπρόσωποι του Ροταριανού Ομίλου Μαραθώνα Νέας Μάκρης.

Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα και άτομα που στέκονται

Τη διασκέδαση του κόσμου, ανέλαβε η κομπανία του Αντώνη Κακούρη, με τραγουδιστές τον Μιχάλη Μιχόπουλο και Νίκο Καλαμίδα. Η χορευτική ομάδα της Αδελφότητας, με χοροδιδάσκαλο τον Νίκο Ζέκη χόρεψε Ηπειρώτικους χορούς. Σερβιρίστηκαν επίσης υπέροχα ηπειρώτικα παραδοσιακά εδέσματα.

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που κάθονται και άτομα που στέκονται

Η Αδελφότητα ευχαριστεί πολύ τους χορηγούς της, καθώς και τους υπέροχους εθελοντές της!

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που κάθονται και πίνακας

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και άτομα που στέκονται

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Προηγούμενο άρθροΘέσπιση Πανελλήνιας Ημέρας Πρόληψης Εγκαυμάτων με πρωτοβουλία της Salvia
Επόμενο άρθρο«Πάντα περιμένουμε έναν μεγάλο σεισμό»