Ταλαιπωρίας συνέχεια για τους κατοίκους του κέντρου της Νέας Μάκρης καθώς για έβδομη συνεχόμενη μέρα παρατηρείται πρόβλημα στην υδροδότηση με αποτέλεσμα τη λογική ενόχληση όλων.

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο δήμαρχος Μαραθώνα Στέργιος Τσίρκας δεσμεύτηκε ότι σήμερα θα μπει τέλος στο πρόβλημα καθώς θα ολοκληρωθεί η αντικατάσταση των παλαιών αγωγών στο σημείο που γίνονται συνεχώς βλάβες.

Όπως έγραψε:

Σας ενημερώνουμε ότι ολοκληρώνουμε σήμερα την α’ φάση της κατάργησης του παλαιού αγωγού αμιάντου του δικτύου ύδρευσης στις οδούς Σαράφη, Καλαφάτη, Μωσαίου που αφορά στο κέντρο της Νέας Μάκρης.

Μετά από ολονύχτιες προσπάθειες, αποκαθιστούμε οριστικά τα προβλήματα που δημιουργεί το παλαιωμένο δίκτυο της δεκαετίας του ’70 σε όλη την περιοχή και βάζουμε τέλος στην ταλαιπωρία των κατοίκων μας.

Ζητούμε την κατανόησή σας καθώς σήμερα λόγω των εργασιών κατάργησης δεν θα υπάρχει υδροδότηση στην περιοχή ως τις απογευματινές ώρες.

Επιπλέον, άμεσα θα ξεκινήσουμε τη β’ φάση της κατάργησης του αγωγού που αφορά στην οδό Πλαστήρα και σε μικρό κομμάτι της Λ. Ποσειδώνος.

Προηγούμενο άρθροΟ ηθοποιός με τη διεθνή καριέρα που δούλευε 17 χρόνια στη ρεσεψιόν του Caravel
Επόμενο άρθροΥπόθεση Παγκρατίδη: Όταν η Πολιτεία σκότωσε έναν αθώο άνθρωπο