Τα γυρίσματα για το reunion που θα κάνουν τα «Φιλαράκια» αναμένεται τελικά να γίνουν τον Μάρτιο, σύμφωνα με τον Μάθιου Πέρι.

Τα σχέδια για την πολυαναμενόμενη επανένωση του αγαπημένου καστ μπήκαν στον «πάγο» εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. «Το reunion του “Friends” προγραμματίζεται εκ νέου για τις αρχές Μαρτίου. Φαίνεται πως έρχεται γεμάτη χρονιά. Και έτσι μου αρέσει!», έγραψε στο Twitter ο «Τσάντλερ» της διάσημης παρέας.

Το αρχικό πλάνο προέβλεπε ότι το ειδικό επεισόδιο, χωρίς σενάριο, θα προβάλλονταν από την υπηρεσία streaming του HBO Max τον Μάιο του 2020. Όμως, τα γυρίσματα αναβλήθηκαν επανειλημμένα, εξαιτίας της πανδημίας.

Τα σχετικά σχέδια είναι σε φάση οριστικοποίησης, αλλά ο στόχος είναι τα γυρίσματα να γίνουν στο πρώτο μέρος του 2021, δήλωσε πηγή κοντά στην παραγωγή, που επικαλείται το Reuters. Το ΗΒΟ Μax είχε εκφράσει ελπίδες για γυρίσματα σε στούντιο με «ζωντανό» κοινό.

Έχουν περάσει 16 χρόνια από τους τίτλους τέλους στα «Φιλαράκια» και τις περιπέτειες των Τζένιφερ Άνιστον, Λίζα Κούντροου, Κόρτνεϊ Κοξ, Ντέιβιντ Σουίμερ, Ματ ΛεΜπλανκ και Μάθιου Πέρι, οι οποίες κράτησαν 10 χρόνια. Η σειρά παραμένει μία από τις πιο δημοφιλείς στις επαναλήψεις.