Μία ξεχωριστή συμμετοχή. Στόχος της μπάντας που διεκδικεί την εκπροσώπηση της χώρας στη Βιέννη είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού 

Mία ιδιαίτερη συμμετοχή πρόκειται να δούμε στον φετινό φιλανδικό τελικό της Εurovision.
Mία punk μπάντα της οποία τα μέλη έχουν μαθησιακές αναπηρίες θα λάβουν μέρος στον διαγωνισμό με σκοπό να ανέβουν στο stage του διαγωνισμού και να ευαισθητοποιηθεί όλη η Ευρώπη απέναντι στα άτομα με σύνδρομο Down.

Τα μέλη της μπάντας PKΝ (Pertti Kurikan Nimipaivat), που πάσχουν από σύνδρομο Down και αυτισμό θα διαγωνιστούν μεταξύ 17 άλλων συγκροτημάτων προκειμένου να κερδίσουν το πολυπόθητο εισιτήριο για την Βιέννη.

Οι Φινλανδοί τηλεθεατές είναι αυτοί που θα επιλέξουν τελικά ποια από τις μπάντες θα εκπροσωπήσει τη χώρα τους στο διαγωνισμό, ωστόσο οι PKN είναι ήδη ενθουσιασμένοι και αισιόδοξοι και ελπίζουν ότι θα καταφέρουν να ανέβουν στο stage του ευρωπαϊκού διαγωνισμού.

Οι Pertii Kurikka, Sami Helle, Kari Aalto and Toni Valitalo θεωρούν πως η εμφάνισή τους στο διαγωνισμό της Εurovision θα βοηθήσει την υποστήριξη κοινωνικών προγραμμάτων που έχουν στόχο να ενημερώσουν τον κόσμο για το σύνδρομο Down.

Πηγή: protothema.gr

Προηγούμενο άρθροΟι 4 διαφορετικοί οργασμοί που κάθε γυναίκα πρέπει να νιώσει στη ζωή της!
Επόμενο άρθροΛΗΣΤΕΣ και ΤΖΕΝΤΛΕΜΕΝ! Η ΑΠΙΘΑΝΗ κίνηση που έκαναν προς την ιδιοκτήτρια του σπιτιού που ξάφρισαν στα Χανιά!