Άδοξο τέλος είχε η προσπάθεια ενός άνδρα μέσης ηλικίας στο Φάιφ της Σκωτίας να κλέψει ένα αυτοκίνητο, το οποίο άνηκε σε μία φοιτήτρια νοσηλευτικής.
Η Rebecca Cheuk λοιπόν άκουσε τον σκύλο της να γαβγίζει δίπλα από το παράθυρο και πήγε εκεί για να κοιτάξει αν γίνεται κάτι απ’ έξω. Τότε ήταν που είδε μέσα στην Mercedes A45, κάποιον άγνωστο να προσπαθεί να τη βάλει μπροστά.
Χωρίς να το σκεφτεί ιδιαίτερα, άρπαξε με το ένα της χέρι τα κλειδιά του αυτοκινήτου και με το άλλο το τηλέφωνο για να ειδοποιήσει την αστυνομία. Πάτησε το κουμπί που κλειδώνει το Ι.Χ και εγκλώβισε τον άνδρα μέσα.
Κάθε φορά που αυτός ξεκλείδωνε, εκείνη τον ξανακλείδωνε μέσα, κάτι που επαναλήφθηκε αρκετές φορές μέχρι ο δράστης να καταλάβει οτι δεν μπορεί να κάνει κάτι και να εγκαταλείψει κάθε προσπάθεια, περιμένοντας το… μοιραίο.















































