Με την συμμετοχή εκατοντάδων παιδιών πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024 η αποκριάτικη γιορτή που διοργάνωσε ο Δήμος Μαραθώνος σε συνεργασία με την Κοινότητα Μαραθώνα στην πλατεία Ιωάννη Μπέκα.

Τα παιδιά των τριών συλλόγων που συμμετείχαν (Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Άνω Σουλίου Μαραθώνα, Εξωραϊστικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος «Μιλτιάδης» Κάτω Σουλίου Μαραθώνα, Σύλλογος Καρδιτσιωτών Αττικής «Ο Άγιος Θωμάς») ξεκίνησαν από την κεντρική πλατεία του Μαραθώνα και κατευθύνθηκαν χορεύοντας στην πλατεία Ιωάννη Μπέκα όπου τα καλωσόρισαν ο Δήμαρχος Μαραθώνος Στέργιος Τσίρκας και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Πέτρος Πάλλης.

Ο δρόμος γέμισε μασκαράδες και χαμόγελα από τους μικρούς χορευτές, οι οποίοι κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων. Ακολούθησαν παιχνίδια με τον ανιματέρ και κλήρωση δώρων.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου, οι Αντιδήμαρχοι Χρήστος Στάμος, Βαγγέλης Σωτηρίου, Κώστας Λάσκος, Κωνσταντίνος Μεταξωτός και Βαγγέλης Κυπαρίσσης, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Κουλουμπής, η Δημοτική Σύμβουλος Σοφία Μέξη, η Πρόεδρος της Κοινότητας Μαραθώνα Νότα Δεντρολιβανά και οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι Γιώργος Λέπουρης (ανέλαβε μέρος της παρουσίασης και του συντονισμού), Νάνσυ Σακελλάρη (ανέλαβε το συντονισμό των χορευτικών), Μανώλης Αγγελής, Θανάσης Νησιώτης και Μίνα Ράικου.

Σειρά παίρνει αύριο η Νέα Μάκρη με το αντίστοιχο πάρτι που θα γίνει το πρωί (11.00) στην πλατεία της πόλης.

Προηγούμενο άρθροΜαθητής Α’ Δημοτικού έγραψε σε ασκήσεις γλώσσας… ΠΑΟΚΑΡΑ και έγινε viral (vid)!
Επόμενο άρθροΠού θα βρείτε ανοικτό φαρμακείο την Κυριακή