Στο μικροσκόπιο της Ασφάλειας βρίσκονται τα κινητά τηλέφωνα των μελών της μεγάλης σπείρας που εμπορευόταν κοκαΐνη και μεθαμφεταμίνη σε δημοφιλείς χώρους διασκέδασης στην Αθήνα, στο Κολωνάκι αλλά και στα βόρεια προάστια.

Όπως μεταδίδει το newsit.gr, από τα στοιχεία στα κινητά τηλέφωνα των κατηγορουμένων, έχει διαπιστωθεί πως ανάμεσα στους πελάτες του κυκλώματος ήταν μια νεαρή τραγουδίστρια που είχε εμφανιστεί σε τηλεοπτικό ριάλιτι, γιατροί, ένας επίσης νεαρός τραγουδιστής, ένας γνωστός καλλιτεχνικός πράκτορας και ένας δικηγόρος.

Τα κινητά τηλέφωνα των διακινητών περιέχουν τουλάχιστον 300 «ανώνυμες» επαφές με κωδικές ονομασίες όπως «πελάτης 1, πελάτης 30, πελάτης 120».

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, οι αστυνομικοί που εξάρθρωσαν την σπείρα έχουν ήδη στα χέρια τους την εντολή του αρμόδιου Εισαγγελέα και του Ανακριτή, για την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Μόλις ολοκληρωθεί η διασταύρωση των αριθμών των κινητών τηλεφώνων των πελατών, θα συνταχθεί συμπληρωματική δικογραφία, οι ανακριτικές αρχές αναμένεται να καλέσουν τους «πελάτες» για καταθέσεις. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το κύκλωμα είχε εξαπλωθεί σε «καλά σαλόνια» της Αθήνας, καθώς εκ των φερόμενων υπαρχηγών της σπείρας είχε σχέση με το χώρο της διαφήμισης.

Το κύκλωμα, εκτιμάται πως είχε αποκομίσει τεράστια χρηματικά ποσά από τις «υπηρεσίες» του, με προμήθεια ναρκωτικών σε κέντρα διασκέδασης στο Κολωνάκι, στην Κηφισιά, στην Νέα Ερυθραία, στην Συγγρού και ακόμα και στην περιοχή των Εξαρχείων.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις αστυνομικών, το κύκλωμα διακινούσε τουλάχιστον ένα κιλό κοκαΐνης «καλής ποιότητας» σε εβδομαδιαία βάση.

Εξάλλου ο φερόμενος ως αρχηγός του κυκλώματος, επιχειρηματίας στο χώρο των χαρτικών, είχε πρόσφατα ανακαινίσει μια ολόκληρη πολυκατοικία στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, ενώ ταξίδευε συχνά στο εξωτερικό.