Η 9χρονη Χατιτσέ Αιτογκτσού στο Κιρεσεχίρ στην Τουρκία περίμενε στη στάση το σχολικό της, όταν ξαφνικά εμφανίστηκαν δύο σκυλιά, εκ των οποίων το ένα, που σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ήταν πιτ μπουλ, άρχισε να την κυνηγάει.

Το πιτ μπουλ έφτασε το κοριτσάκι, το έριξε κάτω και άρχισε να το δαγκώνει, ενώ έκλεισε τα σαγόνια του γύρω από το κεφάλι του. Από τις κραυγές της μικρής, η μητέρα της Σινέμ, 26 ετών, κατέβηκε από το σπίτι και με κάθε μέσο προσπάθησε να απεγκλωβίσει τη μικρή. Αλλά δεν τα κατάφερε.

Το βίντεο της επίθεσης:

Περαστικοί έσπευσαν σε βοήθεια και άρχισαν να χτυπάνε τον σκύλο, ο οποίος όμως δεν άνοιγε το στόμα του. Τα σαγόνια του είχαν «κλειδώσει» γύρω από το κεφάλι της. Ένας ηλικιωμένος προσπάθησε να βοηθήσει, ενώ μαζεύτηκαν κι άλλοι περαστικοί. Τελικά η μικρή κατάφερε να απεγκλωβιστεί από τα σαγόνια του σκύλου, σηκώθηκε και άρχισε να τρέχει πανικόβλητη.

Όταν έφτασε το ασθενοφόρο μετέφερε τη μικρή και τη μάνα της, η οποία είχε και εκείνη σημάδια από την επίθεση, στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Αχί Εβράν. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έλειπε από το δέρμα του κεφαλιού της ένα μεγάλο κομμάτι, αλλά η υγεία της δεν διατρέχει άμεσο κίνδυνο.