Εχθές το βράδυ η δική μας Αγγελική Ρέρρα χόρεψε με τον δικό της μοναδικό τρόπο pole dancing στα ημιτελικά του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο»! Η Αγγελική έκλεψε τις εντυπώσεις με τόσο με την χορογραφία όσο και με τις κινήσεις της.
Μπορεί τελικά να μην κατάφερε να περάσει στον τελικό του show, όμως, όπως δήλωσε και η ίδια, τα λόγια των κριτών ήταν η μεγαλύτερη επιβράβευση! Συγκεκριμένα, η Αγγελική δημοσίευσε στο προφίλ της στο Facebook:
«Το τρίτο ακτ μου στους ημιτελικούς…..Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την στήριξή σας,τα υπέροχα κ θετικά σας λόγια,τα μηνύματα σας, την ψήφο σας….ο,τι κ να πω θα είναι λίγο!!!! Τα λόγια των κριτών είναι για μένα η μεγαλύτερη επιβράβευση, επισήμαναν ακριβώς αυτό που ήθελα να δείξω!!!! ΑΥΤΟ ΕΊΝΑΙ ΤΟ POLEDANCING ΜΕΣΑ ΑΠΌ ΤΑ ΔΙΚΆ ΜΟΥ ΜΆΤΙΑ…»

















































