Κρίνει τα κορίτσια του GNTM. Έχει εμπειρία από τις διεθνείς πασαρέλες και ξεκίνησε τα πρώτα βήματά της στο μόντελινγκ από τα καλλιστεία της Μις Υφήλιος. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μαζί με τους άλλους κριτές μίλησαν στο περιοδικό Down Town.

Η όμορφη Πατρινιά ρωτήθηκε για τις πλαστικές επεμβάσεις και αποκάλυψε πώς ένα ατύχημα την ανάγκασε να… παρέμβει.

«Έχω πει την αλήθεια, απλώς ο κόσμος θέλει να ασχοληθεί με κάτι. Έχω κάνει διορθωτική πλαστική στον αντίχειρα μου. Μετά από μια μετακόμιση κόπηκε το δάχτυλο μου, μολύνθηκα από make-up και αναγκάστηκα να κάνω πλαστική. Δεν έχω σκοπό να κάνω κάτι επεμβατικό στον εαυτό μου, γιατί δεν υπάρχει λόγος να βάλεις τον εαυτό σου σε μια διαδικασία χειρουργείου για να αλλάξει κάτι που σου έδωσε ο Θεός με όλη του την αγάπη».

Πέντε κορίτσια από τη Νέα Μάκρη μιλούν για τις πλαστικές επεμβάσεις. Διαβάστε τι είπαν στην Άννα Κουφοπούλου για το What the FAQ? Οκτωβρίου εδώ

ΠΗΓΗathensvoice.gr
Προηγούμενο άρθρο14.800.000€ στον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου από το ΥΠΟΜΕΔΙ
Επόμενο άρθροΑπίστευτο ατύχημα – Έσκασε λάστιχο φορτηγού και τραυμάτισε φοιτήτρια