Η Coca-Cola Τρία Έψιλον βρίσκεται μεταξύ των κορυφαίων θέσεων στην κατάταξη των εργοδοτών που προτιμούν να εργάζονται οι νέοι της Generation Y στην Ελλάδα, σύμφωνα με έρευνα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και του kariera.gr. 

Για όσους δεν το γνωρίζουν, Generation Υ αποκαλείται η νεότερη γενιά που υπάρχει στον εργασιακό χώρο, γεννημένη από το 1980 μέχρι και το 2000. 

 

Πριν λίγους μήνες διενεργήθηκε έρευνα σε νέους ηλικίας 18-30 ετών με στόχο να αποτυπώσει τις κυρίαρχες τάσεις στην επιλογή εργοδότη, να αναλύσει τη στάση που διατηρούν οι νέοι ως προς τη διεθνή καριέρα, να διερευνήσει τον προσανατολισμό που έχουν σχετικά με την επιλογή της καριέρας τους και τους παράγοντες που επηρεάζουν τις αποφάσεις τους στον προγραμματισμό της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας. Σύμφωνα με την κατάταξη, η Coca-Cola Τρία Έψιλον βρίσκεται στη δεύτερη θέση.

 

Σήμερα, το 38% των εργαζομένων της Coca-Cola Τρία Έψιλον ανήκει στη Generation Y. Η εταιρεία υλοποιεί προγράμματα που προσφέρουν την ευκαιρία στους καλύτερους της νέας γενιάς να χτίσουν την καριέρα τους μαζί της. Η ανάπτυξη και  επαγγελματική εξέλιξη των εργαζομένων της είναι βασική στρατηγική κατεύθυνση της εταιρείας.

 

Πηγή: enlefko.fm

 

Προηγούμενο άρθροΠροσθετική στήθους: Ενας νέος καρκίνος καραδοκεί
Επόμενο άρθροΗ “τρομοκράτης” της αφόδευσης!