Ιερέας σε μοναστήρι παλαιοημερολογικών στη Σαλαμίνα συνελήφθη για ασέλγεια σε βάρος παιδιού ηλικίας μόλις 12 ετών. Ο 68χρονος είχε κατηγορηθεί και στο παρελθόν για διάπραξη ομοειδών αδικημάτων, για τη διερεύνηση των οποίων είχε διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση.

Το τελευταίο εξάμηνο, σύμφωνα με τη δικογραφία, «σε μη επακριβώς προσδιορισθέντα χρόνο αλλά εντός των μηνών Ιουνίου και Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους, ο κατηγορούμενος, ο οποίος τυγχάνει φίλος του πατέρα του ανήλικου παθόντος, κατά την διάρκεια επισκέψεων στην οικία του προαναφερόμενου ανηλίκου και εκμεταλλευόμενος την απουσία των γονέων αυτού, ενεργούσε κατ’ επανάληψη γενετήσιες πράξεις σε βάρος του».

Οι πληροφορίες λένε πως είναι παντρεμένος, πατέρας δύο παιδιων και η σχηματισθείσα δικογραφία υπεβλήθη την 22-11-2023 στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά απ’ όπου, αφού του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα προαναφερόμενα αδικήματα, παραπέμφθηκε για κύρια ανάκριση στο Ε’ Ανακριτικό Τμήμα του Πρωτοδικείου Πειραιά, και εκδόθηκε το ανωτέρω Ένταλμα Σύλληψης.

Επιπροσθέτως, σήμερα 26-11-2023, αμέσως μετά την ακινητοποίηση του ανωτέρω, δυνάμει σχετικής παραγγελίας του αρμόδιου Ανακριτή, από Αστυνομικούς της Υ.Π.Α., διενεργήθηκε κατ’ οίκον έρευνα καθώς και έρευνα στους χώρους του Ιερού Ναού, που λειτουργούσε ως ιερέας, και κατασχέθηκαν ψηφιακά πειστήρια.

ΠΗΓΗnewsit.gr
Προηγούμενο άρθροΑυτό είναι το ραντάρ ταχύτητας που σπάει όλα τα ρεκόρ – Έχει πιάσει 100.000 οδηγούς
Επόμενο άρθροΟι τελευταίες στιγμές πριν το ναυάγιο του πλοίου Raptor ανοικτά της Λέσβου (vid)