Η αλήθεια είναι ότι ο φετινός Ιούλιος ξεκινά με αρκετές δυσκολίες και εμπόδια που πρέπει να βρούμε τον τρόπο να υπερπηδήσουμε, καθώς από την πρώτη κιόλας μέρα του έχουμε την ενεργοποίηση της κυρίαρχης όψης της φετινής χρονιάς από τον Άρη που βρίσκεται στον Λέοντα. Ας είμαστε όλοι πιο προσεκτικοί όταν οδηγούμε, ας μην παίρνουμε ρίσκο και γενικά ας πρυτανεύσει η λογική αυτές τις ημέρες. Στις 6/7 η Αφροδίτη θα σχηματίσει κι αυτή με τη σειρά της αντίθεση με τον Κρόνο και μπορεί να νιώσουμε μεγαλύτερη πίεση και περιορισμούς στις σχέσεις και τα οικονομικά. Αλλά είναι ουσιαστικά και το πιο δύσκολο κομμάτι του Ιουλίου.

Θα επηρεαστεί περισσότερο η τετράδα των σταθερών ζωδίων: Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι. Αυτή η ομάδα ζωδίων πρέπει να είναι πιο προσεκτική στην πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου. Στο υπόλοιπο του μήνα τα πράγματα εξελίσσονται καλύτερα. Μετά τις 8 καθαρίζει το τοπίο και σε επίπεδο επικοινωνίας, καθώς ο Ερμής φεύγει από τη σκιά του και δίνει τέλος στη σύγχυση και τα παρατράγουδα.

Στις 10/7 η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο μας καλεί να ασχοληθούμε με ό,τι αγαπάμε στη ζωή μας περισσότερο και να το φροντίσουμε. Να θυμάστε πάντα ότι αναπτύσσεται ό,τι του δίνουμε σημασία, τροφή κι αγάπη. Ο Καρκίνος είναι ένα ιδιαίτερα προστατευτικό ζώδιο που αγαπά, φροντίζει και προστατεύει ό,τι είναι σημαντικό για αυτόν. Έτσι πρέπει να κάνουμε κι εμείς. Ποιοι είναι οι τομείς στη ζωή μας που πάσχουν; Τι μπορούμε να κάνουμε για να τους ενισχύσουμε και να τους φροντίσουμε; Με αυτή τη Νέα Σελήνη ας ανοίξουμε μια νέα σελίδα φροντίδας για τον εαυτό μας και τους άλλους. Θα επηρεαστούν ιδιαίτερα τα 4 ζώδια της παρορμητικής ομάδας: Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

Κριός
Το κλίμα θα είναι περίεργο κι ίσως λίγο απογοητευτικό τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου, αλλά στην πορεία θα φτιάξουν τα πράγματα. Η Νέα Σελήνη στις 10/7 στον Καρκίνο θα στρέψει την προσοχή σας σε πιο σημαντικά πράγματα και δεν είναι απίθανο να ασχοληθείτε με το σπίτι ή ένα ακίνητο ή ακόμη και το εξοχικό σας. Κάποιοι μπορεί να σκέφτεστε και μια χωροταξική αλλαγή, μια μετακόμιση ή αν έχετε εξοχικό να κανονίσετε να πηγαίνετε πιο συχνά ή και να εγκατασταθείτε για το υπόλοιπο καλοκαίρι. Σε γενικές γραμμές ο Ιούλιος μετά δεν θα σας παιδέψει ιδιαίτερα ή τουλάχιστον δεν θα φέρει καινούρια προβλήματα.

Ταύρος
Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία στις 12/7 μπορεί να δημιουργήσει εξαιρετικές προϋποθέσεις προόδου σε θέματα σπουδών, εκπαίδευσης, σεμιναρίων, ταξιδιών, διαδικτύου. Καλές μέρες κι αν θέλετε να ψάξετε νέες διεξόδους έκφρασης, αλλά και νέες επαγγελματικές προοπτικές. Μέχρι τις 21/7 το διάστημα αυτό απέχει πολύ από το να πάρει τον τίτλο του ερωτικού διαστήματος για το φετινό καλοκαίρι. Είναι τόσα όσα σας απασχολούν σε άλλους τομείς που ο έρωτας δεν έχει πρώτη θέση. Όμως μετά τις 21/7 ξεκινά ένα τέλειο διάστημα για την προσωπική σας ζωή, για να ερωτευθείτε, να φλερτάρετε, να περάσετε πιο όμορφα με τον σύντροφό σας. Θα είναι μια πιο ξένοιαστη περίοδος που θα συνεχιστεί μέχρι τα μέσα Αυγούστου.

Δίδυμοι
Μετά από ένα «θολό» Ιούνιο, ο Ιούλιος υπόσχεται να είναι ένας πολύ καλύτερος μήνας με λιγότερα προβλήματα, κυρίως μετά την πρώτη του εβδομάδα. Βλέπετε τις πρώτες μέρες έχουμε τις δύσκολες όψεις Άρη-Αφροδίτης με τον Κρόνο και τον Ουρανό και το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, που μπορεί να δυσκολέψουν τα πράγματα στην επικοινωνία με τους άλλους, να υπάρχει ένα πλαίσιο ασυμφωνιών, σύγχυσης ή ακόμη και έντασης. Προσπαθήστε να μην αντιδράτε σπασμωδικά κι επιθετικά και μην τα παίρνετε όλα προσωπικά, διότι μόνο χειρότερα μπορεί να γίνουν τα πράγματα. Η Νέα Σελήνη στις 10/7 στον Καρκίνο βοηθά να πατήσετε καλύτερα στα πόδια σας, να βάλετε τους οικονομικούς σας στόχους σε προτεραιότητα και να επιμεληθείτε τον εαυτό σας και το σπίτι σας.

Καρκίνος
Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 10/7 στο ζώδιο σας δείχνει ότι ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο εμπειριών στη ζωή σας. Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε αλλαγές στους τομείς που ήταν δυσλειτουργικοί μέχρι τώρα και να αναδυθεί μέσω αυτών ένας νέος εαυτός με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Στις 12/7 ο Ερμής θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Δία, ενθαρρύνοντάς σας να ασχοληθείτε με τις προοπτικές μιας νέας και πολλά υποσχόμενης δουλειάς, με σπουδές και μεταπτυχιακά ή σεμινάρια που θα βοηθήσουν να ενισχύσετε το βιογραφικό σας, αλλά και με ταξίδια, θέματα που αφορούν στο δημόσιο, νομικές υποθέσεις, ξένους ή εξωτερικό.

Λέων
Θα έχετε την ευκαιρία να αφήσετε πίσω σας τα δράματα και τις κορώνες με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 10/7. Είναι μια Νέα Σελήνη πιο συναισθηματική, πιο ευαίσθητη, που σχηματίζεται μέσα στον 12ο Ηλιακό σας οίκο που σας φέρνει αντιμέτωπους με τον ίδιο σας τον εαυτό, ώστε να διαχειριστείτε όπως πρέπει τα συναισθήματα σας και να πάρετε αποφάσεις όχι βασισμένες στις εντυπώσεις. Είναι ακόμη μια Νέα Σελήνη που βοηθά αν θέλετε να ασχοληθείτε περισσότερο με την υγεία, τη φυσική σας κατάσταση. Για κάποιους μπορεί να υπάρχει και μια παρασκηνιακή δραστηριότητα αυτό το διάστημα σε επαγγελματικό επίπεδο.

Παρθένος
Στις 10/7 η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο είναι ιδιαίτερα φιλική προς το ζώδιο σας και σας ενθαρρύνει να γίνετε λίγο πιο κοινωνικοί, να αναθερμάνετε σχέσεις με φίλους και συνεργάτες και να εστιάσετε περισσότερο στους στόχους σας. Μην έχετε αναστολές. Συζητήστε με ανθρώπους που μοιράζεστε κοινές ιδέες και απόψεις, γιατί μπορεί να σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε έναν στόχο πιο εύκολα. Η ευεργετική όψη τριγώνου του Ερμή με τον Δία μπορεί να φέρει μια νέα πρόταση, μια γνωριμία σε προσωπικό επίπεδο ή και σε επαγγελματικό.

Ζυγός
Στις 21/7 η Αφροδίτη περνά στην Παρθένο και αυτό που επιθυμείτε περισσότερο είναι να αποτραβηχτείτε από τις υποχρεώσεις και τα κοινωνικά «πρέπει» και να βρίσκετε χρόνο για τις προσωπικές σας ανάγκες. Είναι ένα διάστημα που καλείστε να χαλαρώσετε κάπως, να κάνετε διακοπές ή αν δεν προβλέπεται πριν τον Αύγουστο, έστω να κλέβετε λίγες ώρες ξεκούρασης ή για κάποια έστω μικρή απόδραση. Η Πανσέληνος στις 24/7 εστιάζει την προσοχή σας στην ερωτική σας ζωή, στα θέματα των παιδιών κι είναι ιδιαίτερα ευχάριστη. Στα ίδια θέματα θα στρέψει την προσοχή σας και ο Δίας που επιστρέφει στις 29/7 στον Υδροχόο.

Σκορπιός
Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 10/7 εγκαινιάζει μια πολύ πιο παραγωγική, δημιουργική και άνετη περίοδο. Τα μεγάλα εμπόδια και οι προκλήσεις είναι πίσω σας πια και οι εμπειρίες που θα αποκομίσετε στη συνέχεια του Ιουλίου θα σας ανοίξουν νέους δρόμους τόσο επαγγελματικά, όσο και σε θέματα σπουδών, σχεδίων για το μέλλον, ταξιδιών. Προσπαθήστε να μην μένετε κολλημένοι με τον παραδοσιακό και τον συνήθη τρόπο που κάνετε ως τώρα τα πράγματα. Προσπαθήστε ακόμη και την ίδια δουλειά να την κάνετε με έναν διαφορετικό τρόπο, πιο δημιουργικό, πιο ευφάνταστο.

Τοξότης
Ο Ιούλιος ξεκινά με μια αίσθηση στασιμότητας, τουλάχιστον την πρώτη του εβδομάδα. Μην ανησυχείτε δεν αφορά μόνο εσάς αυτή η επιρροή, αλλά όλους μας. Τις πρώτες 6 μέρες έχουμε πιο δύσκολες όψεις, καθώς ο Άρης από τον Λέοντα πέφτει πάνω στον Κρόνο και τον Ουρανό και στη συνέχεια την ίδια διαδρομή ακολουθεί κι η Αφροδίτη. Στις 6/7 συμπληρώνεται για τρίτη φορά και το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, που επιτείνει τη σύγχυση και την ασάφεια. Μην είστε βιαστικοί, μην είστε προκλητικοί στην επικοινωνία σας με τους άλλους και προσπαθήστε να είστε συγκεντρωμένοι και ψύχραιμοι στις δοσοληψίες, στον δρόμο όταν οδηγείτε. Κι αυτό… θα περάσει αγαπητοί μου Τοξότες.

Αιγόκερως
Στο μεγαλύτερο μέρος του Ιουλίου θα σκεφτείτε πιο σοβαρά και πιο βαθιά την κατεύθυνση της ζωής σας, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Θα δείτε τι πρέπει να αλλάξετε, ώστε να κάνετε πιο σοφές επιλογές κι επενδύσεις του χρόνου, της ενέργειας, αλλά και της αγάπης σας. Κάποιες καταστάσεις και σχέσεις πλέον έχουν τελειώσει και πρέπει να δείτε το νέο που έρχεται κι όχι να μένετε κολλημένοι στο παρελθόν. Η Πανσέληνος στις 24/7 στρέφει την προσοχή σας στα οικονομικά και βοηθά να τα βάλετε σε τάξη. Από το τέλος Ιουλίου θα νιώσετε μεγαλύτερη ελευθερία και θα θελήσετε να μάθετε και να κάνετε νέα πράγματα. Εξαιρετικό το τελευταίο δεκαήμερο και για να χαλαρώσετε ή να πάτε διακοπές.

Υδροχόος
Η Αφροδίτη θα παραμείνει απέναντι σας στον Λέοντα μέχρι τις 21/7. Μετά θα περάσει στην Παρθένο και θα δείτε πόσο αξίζει να επενδύσετε σε μια νέα ερωτική ιστορία. Ο έρωτας εμπεριέχει πάντα ρίσκο αγαπητοί Υδροχόοι, αλλά ζωή χωρίς έρωτα είναι μια ανάλατη ζωή κι εσείς το γνωρίζετε πολύ καλά. Μπαίνοντας στις 22/7 ο Ήλιος στον τομέα των σχέσεων θα νιώσετε πιο έτοιμοι να δεσμευτείτε, είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά. Τα οικονομικά θα εξακολουθήσουν να σας απασχολούν φυσικά τόσο με την Αφροδίτη από τις 21/7 όσο και με τον Άρη από τις 29/7 στην Παρθένο. Είναι η στιγμή που πρέπει να τα βάλετε σε μια τάξη και να τα φροντίσετε.

Ιχθύς
Η Νέα Σελήνη στις 10/7 δίνει μια πρώτη γεύση, καθώς πραγματοποιείται στον φιλικό σας Καρκίνο και θα νιώθετε ανανεωμένοι και πιο αισιόδοξοι γι’ αυτά που θα έρθουν. Είναι μια εξαιρετική Νέα Σελήνη για να είστε πιο δημιουργικοί, για να έχετε έμπνευση και να βρείτε τρόπους να χαλαρώσετε ή να διασκεδάσετε κάπως. Μια ερωτική σχέση, θέματα παιδιών ή ένα επαγγελματικό πρότζεκτ μπορεί να σας δώσουν χαρά εκείνες τις μέρες. Στις 12/7 σχηματίζεται το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία, τον παραδοσιακό σας κυβερνήτη. Το μυαλό σας κατακλύζεται από ιδέες και θα θελήσετε κάποια από αυτές να την υλοποιήσετε.

ΠΗΓΗladylike.gr
Προηγούμενο άρθροΜαρκ Ζάκερμπεργκ: «Πέταξε» πάνω από τη θάλασσα με την αμερικανική σημαία για την 4η Ιουλίου (vid)
Επόμενο άρθροΗ εντυπωσιακή ιστορία του μπικίνι – Πώς ξεκίνησε και πού έχει καταλήξει (pics)