Μια Ιταλίδα κατηγορείται ότι σκηνοθέτησε τουλάχιστον 17 εγκυμοσύνες, προκειμένου να πάρει επιδόματα εγκυμοσύνης, που δεν δικαιούταν.

Η 50χρονη Barbara Ioele υποστηρίζει ότι μέσα σε 24 χρόνια έμεινε έγκυος 17 φορές, με τις κυήσεις της να οδηγούν στη γέννηση πέντε υγιέστατων παιδιών, καθώς τις υπόλοιπες 12 απέβαλε.

Η τελευταία εγκυμοσύνη της Ioele τον Μάρτιο του 2022 κίνησε τις υποψίες των Αρχών και έτσι άρχισαν να την παρακολουθούν. Σήμερα ισχυρίζονται ότι έχουν στη διάθεση τους ατράνταχτα στοιχεία ότι και οι 17 εγκυμοσύνες της ήταν ψέμα.

Σύμφωνα με την εισαγγελέα που χειρίζεται την υπόθεση, η 50χρονη προκάλεσε ζημία 110.000 ευρώ στο ιταλικό δημόσιο, στήνοντας μια περίτεχνη απάτη, που περιλάμβανε την κλοπή πιστοποιητικών γέννησης και την πλαστογράφηση υπογραφών. Μάλιστα, προκειμένου να γίνει πιστευτή δεν δίσταζε να κάνει τις καθημερινές της δουλειές, φορώντας μαξιλαράκι από αυτά που φορούν οι ηθοποιοί.

Ο σύντροφός της και συγκατηγορούμενος της έσπασε και ομολόγησε κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ότι η Ioele δεν έμεινε ποτέ έγκυος. «Ήξερα πολύ καλά ότι δεν ήταν έγκυος» είπε και επεσήμανε ότι έμαθε για τη δράση της το 2012, όταν άρχισαν να βγαίνουν.

Η Ioele, ωστόσο, υποστηρίζει ότι δεν ήταν στόχος της να αποσπάσει χρήματα από το ιταλικό δημόσιο, αλλά ότι πάσχει από κάποια ψυχική ασθένεια.

ΠΗΓΗethnos.gr
Προηγούμενο άρθροΗ σουίτα ξενοδοχείου στη Ζάκυνθο που κοστίζει από 17.000 μέχρι 25.000 δολάρια τη βραδιά
Επόμενο άρθροΣοκ στα Τρίκαλα – 46χρονος αποκεφάλισε τον πατέρα του με αλυσοπρίονο