Τι γίνεται όταν ένας αστυνομικός που βρίσκεται πάνω σε ποδήλατο αντιληφθεί έναν οδηγό να παραβιάζει ερυθρό σηματοδότη στο τιμόνι μιας Lamborghini Huracan;

Τουλάχιστον στην περίπτωση που πρόκειται για Ιάπωνα αστυνομικό, λογικά εν ώρα υπηρεσίας, η απάντηση στο παραπάνω ερώτημα είναι ότι η καταδίωξη του παραβάτη οδηγού θεωρείται επιβεβλημένη, ανεξάρτητα από την έκβασή της.

Το απίστευτο και, όπως δείχνουν όλα, αληθινό γεγονός, καταγράφηκε από κάμερα και αναρτήθηκε στο κανάλι comb318 στο Youtube πριν από έξι περίπου χρόνια. Όλο αυτό το διάστημα, το εν λόγω video έχει καταφέρει να συγκεντρώσει σχεδόν 6,8 εκατομμύρια θεάσεις για μία πραγματικά σπάνια περίπτωση καταδίωξης.

Η κάμερα καταγράφει το γεγονός πριν από τη στιγμή της παράβασης, λογικά γιατί στο συγκεκριμένο σημείο γίνονται διαρκώς παραβάσεις τέτοιου τύπου.

Ο οδηγός της Lamborghini φαίνεται αρχικά να περιμένει υπομονετικά να αλλάξει ο ερυθρός σηματοδότης και να συνεχίσει κανονικά την πορεία του. Ωστόσο η υπομονή του εξαντλήθηκε και ξεκίνησε πριν το φανάρι γίνει πράσινο.

Αυτό που δεν υπολόγισε ο οδηγός του πανίσχυρου ιταλικού supercar ήταν ο αστυνομικός με το ποδήλατο που λογικά βρισκόταν σε αρκετή απόσταση πίσω του, ώστε να μην γίνει αντιληπτός και φαίνεται να περνά από το ίδιο σημείο αναπτύσσοντας ταχύτητα λίγα μόλις δευτερόλεπτα μετά την παράβαση του οδηγού της Huracan. Δείτε την έκβαση της καταδίωξης ακολούθως.

ΠΗΓΗcarandmotor.gr
Προηγούμενο άρθροΗ κίνηση – ματ με τα «σκουπίδια» που έκανε πλούσιο τον Βακάκη των Jumbo
Επόμενο άρθροΤρεις τόνοι περιττώματα στο Έβερεστ – Οι ορειβάτες θα ελέγχονται αν επέστρεψαν με τις ακαθαρσίες τους