Καταγγελία στη MP κάνει κάτοικος από το Μάτι για την κατάσταση που επικρατεί στο οικόπεδο που συνορεύει με το ξενοδοχείο Ramada.
Κάποιοι – και όχι από το ξενοδοχείο – που προφανώς βαριούνται να πετάξουν τα σκουπίδια τους στους κάδους, έχουν βρει την εύκολη λύση και τα εναποθέτουν στο οικόπεδο δημιουργώντας αυτή την εικόνα που βλέπετε στις φωτογραφίες.

«Θέλουμε τουρισμό και οι τουρίστες έρχονται στο Μάτι, πηγαίνουν σε ένα όμορφο ξενοδοχείο και βλέπουν αυτές τις εικόνες. Η κατάσταση πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Είναι πάνω από ένα μήνα τα σκουπίδια εκεί και μάλιστα πολλαπλασιάζονται καθώς βλέποντας κάποιος το βουνό απορριμμάτων, πηγαίνει με ευκολία και πετά και τα δικά του.

Εκτός από ζήτημα αισθητικής και υγιεινής είναι και θέμα ασφάλειας», τονίζει στη MP ο κ. Επαμεινώνδας Δημόπουλος, συμπληρώνοντας ότι έχει ήδη ενημερώσει τον δήμο Μαραθώνος αλλά δεν έχει γίνει κάποια κίνηση.

















































