Οι κουρτίνες αποτελούν φυσικά βασικό κεφάλαιο για κάθε οικιακό και επαγγελματικό χώρο, τόσο από πρακτική όσο και από διακοσμητική άποψη. Δίνοντας μεγαλύτερη βαρύτητα σε αυτές, όμως, ξεχνάμε πολλές φορές τα απολύτως απαραίτητα κουρτινόξυλα, τα οποία παίζουν επίσης πολύ σημαντικό ρόλο στο συνολικό design ενός χώρου.

Στο Agiovlasitis Home, γνωρίζοντας πολύ καλά τη σημαντικότητα που έχουν οι κουρτινόβεργες, βρίσκουμε πάντα μοντέρνα και κλασικά κουρτινόξυλα τα οποία ικανοποιούν ακόμα και τις πιο «απαιτητικές» ανάγκες μας!

Μαύρο ξύλινο Κλασσικό Φ35 κουρτινόξυλο Διαστάσεις (120cm)

Ξύλινα κουρτινόξυλα για διαχρονικό στιλ

Τα ξύλινα κουρτινόξυλα για πολλούς έχουν ταυτιστεί με το πιο κλασικό ύφος διακόσμησης, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να βρούμε και μοντέρνα σχέδια εκτός από πιο παραδοσιακά.

Επιλέγοντας ξύλινα κουρτινόξυλα, λευκά, μαύρα ή σε άλλη απόχρωση, μπορείς να εξασφαλίσεις ένα πιο «ζεστό» αποτέλεσμα ακόμα και σε έναν καθαρά μοντέρνο χώρο.

Κουρτινόξυλο Φ25 1.4m m.Porto Strass bronze Διαστάσεις (140cm), Ιδιότητες (Μονά)

Μεταλλικά κουρτινόξυλα σε μοναδική ποικιλία

Τα μεταλλικά κουρτινόξυλα, μονά και διπλά, της πλούσιας συλλογής εντυπωσιάζουν χάρη στην ατέλειωτη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων. Μπορείς να αναζητήσεις από ένα απλό κουρτινόξυλο μέχρι προτάσεις με Swarovski, στρας και άλλες λεπτομέρειες που θα προσθέσουν μοναδική λάμψη και αίσθηση πολυτέλειας στον χώρο.

Περιηγήσου στο agiovlasitishome.com, εξερεύνησε τις συλλογές των ξύλινων και μεταλλικών κουρτινόξυλων που υπογράφουν τα διασημότερα brands του χώρου και απόκτησε αυτά που ταιριάζουν απόλυτα στο στιλ διακόσμησης που έχεις υιοθετήσει για τους χώρους σου!

Προηγούμενο άρθροΠοτέ οι καμπύλες δεν ήταν τόσο… γοητευτικές!
Επόμενο άρθροΑπόδραση… φιάσκο από φυλακή: Έσκαψαν τούνελ και βγήκαν σε μέρος όπου αστυνομικοί έκαναν άσκηση