…ΞΕΦΑΝΤΩΣΑΝ  ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!
Με συμμετοχή εκατοντάδων παιδιών, όλων των ηλικιών, από τη Νέα Μάκρη, το Μαραθώνα, το Γραμματικό και το Βαρνάβα που γέμισαν το μεσημέρι της Κυριακής της Αποκριάς στο στολισμένο ανάλογα κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Πολιτιστικού και Αθλητικού Πάρκου, πραγματοποιήθηκε και φέτος με ξεχωριστή επιτυχία το καθιερωμένο πλέον αποκριάτικο μασκέ πάρτυ.

Όλα τα παιδιά διασκέδασαν με την ψυχή τους σε μια τρίωρη αποκριάτικη γιορτή  γεμάτη μουσική, χορό, παιχνίδια, διαγωνισμούς και πολλές άλλες εκπλήξεις ενώ τις εντυπώσεις έκλεψαν η πλούσια ποικιλία και η ευρηματικότητα των παιδικών στολών για το μεράκι, τη φαντασία, την πρωτοτυπία και τα πανέξυπνα επίκαιρα μηνύματά τους!!!

Τα βραβεία ωραιότερων και πρωτότυπων στολών και χορού κέρδισαν η Ιλύρα  Θωμά, η Λάουρα Τζίτε,, ο Παντελής Μπαχάς, ο Έραλντ Μέτσε, ο Γιάννης Κανάι και η Μαρίνα Σουλιώτη. Δώρα επίσης μοιράστηκαν και σε πολλά άλλα παιδιά για τη δεξιότητά τους σε  διάφορα παιχνίδια.
Ο Δήμαρχος κ. Ιορδάνης Λουίζος ευχαρίστησε τη Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου για τη μεγάλη επιτυχία της διοργάνωσης και ιδιαίτερα την ψυχή της εκδήλωσης κα Ανδριανή Κουλουμπή για τη καθοριστική συμβολή της, όπως κάθε χρόνο, στην οργάνωση και επιτυχία του αποκριάτικου πάρτυ που πλέον έχει καθιερωθεί στις συνειδήσεις των παιδιών όλης της ευρύτερης περιοχής.
Ευχαρίστησε επίσης την 3E – CocaCola, τη Σουρωτή, το Μουσείο Βορρέ, την Planet Toys Νέας Μάκρης και την Pizza Fan για τις ευγενικές χορηγίες τους στην εκδήλωση με προσφορές σε χυμούς, αναψυκτικά, εμφιαλωμένα νερά, σοκολάτες, γλυκίσματα, πίτσες και τα δώρα που προσφέρθηκαν στο πάρτυ καθώς και την εφημερίδα μας για την επικοινωνιακή προβολή της γιορτής.

Προηγούμενο άρθροΗ «ώρα» της Κρίσης
Επόμενο άρθρο«Ο Μαραθώνας σε βάθος χρόνου»