Σε μία σεμνή, αλλά ταυτόχρονα ζεστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 31 Αυγούστου, στον χώρο του κινηματογράφου «Αλίκη», ο Δήμος Μαραθώνα και η Κοινωφελής Επιχείρηση τίμησαν τους εθελοντές που υποστήριξαν τη διοργάνωση του 4ου Ημιμαραθωνίου Μαραθώνα.

Ο Δήμαρχος Μαραθώνα, κ. Ηλίας Ψηνάκης, ευχαρίστησε θερμά τους εθελοντές για την ανιδιοτελή τους προσφορά, υποσχόμενος ότι έρχονται καλύτερες ημέρες για τον Δήμο και ότι στη συνέχεια θα μπορέσει να ανταποδώσει την προσφορά των εθελοντών, παρέχοντας τους τα απαραίτητα για να συνεχίσουν το σπουδαίο τους έργο.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΜΑ, κ. Γιώργος Νησιώτης, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, ευχαρίστησε έναν έναν όλους τους εθελοντές, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του και τονίζοντας ότι χωρίς τη δική τους συνδρομή, η διοργάνωση ενός τόσο σπουδαίου αγώνα θα ήταν αδύνατον να στεφθεί με επιτυχία. Επίσης, ανακοινώνοντας ως επίσημη ημερομηνία διεξαγωγής του 5ου Ημιμαραθωνίου Μαραθώνα την 29η Απριλίου του 2018, προσκάλεσε όλους τους εθελοντές να δώσουν και του χρόνου ένα δυναμικό παρόν.

Σε όλους τους εθελοντές, Συλλόγους και φορείς, απονεμήθηκαν τιμητικοί τίτλοι αλλά και ευχαριστήριες επιστολές καθώς και κάρτα μέλους από το Γραφείο Εθελοντισμού της Κοινωφελούς Επιχείρησης.

Στην εκδήλωση, επίσης παραβρέθηκαν ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Σπύρος Πάντζας, τα μέλη της ΚΕΔΜΑ κκ. Γιώργος Λέπουρης, Ευαγγελία Τσιμήνη, Νίκος Ζουμπουρλής, Αργύρης Λάσκος και Τάσος Οικονομόπουλος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Μαραθώνα κ. Άγγελος Λένας, καθώς και οι Τοπικοί Σύμβουλοι κκ. Γιώργος Μπέλλος και Χριστίνα Αποστόλου.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την όμορφη εκδήλωση: