Μεγάλη επιτυχία σημείωσε και φέτος το καθιερωμένο, πλέον, στις καρδιές όλων, Τουρνουά Beach Volley, με τη συμμετοχή 46 ομάδων!

Πλήθος κόσμου, όλων την ηλικιών, παρακολούθησε «επικές» μάχες πάνω στο φιλέ, στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Ματιού, ο οποίος είναι και ο διοργανωτής του τουρνουά για 21 συναπτά έτη.

Επειδή οι επιτυχημένοι συνδυασμοί δεν πρέπει να αλλάζουν, στα deck, ως είθισται, βρέθηκαν για ακόμη μία χρονιά οι αδερφοί Μακρίδη, Πάρης και Σταύρος, ενώ το μικρόφωνο κράτησε στα χέρια του ο Παναγιώτης Σκανδάλης, γνωστός για τις μοναδικές ατάκες και το χιούμορ του, ο οποίος ξεσήκωσε το κοινό σχολιάζοντας όλα όσα γινόντουσαν, εντός και εκτός γηπέδου.

Το δίδυμο Αργυρόπουλου – Μακρίδη ήταν αυτό που σήκωσε φέτος την κούπα, επικρατώντας με 2-1 σετ των Μπαλοδήπου – Δεμέναγα, σ’ έναν απολαυστικό τελικό.


Πολλά μπράβο στον ΝΑΟΜΑ και σ’ όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης. Πιο συγκεκριμένα στον Νίκο Δεμέναγα, τον Ερρίκο Τσινίδη και τον Πάρη Κατσουλάκη για τον συντονισμό, στους Μιχάλη Κορναράκη και Κώστα Ασλανίδη για τη διαιτησία και στους Βασίλη Δρακάκη, Ιόλη Κοκκίνου και Πάρη Μακρίδη για τη γραμματειακή υποστήριξη. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Χρήστο Πάπαλο για τις φωτογραφίες.

Δείτε φωτογραφίες από τη διοργάνωση: