Ξεκίνησαν οι ημιτελικοί του MasterChef και οι έξι εναπομείναντες παίκτες βρέθηκαν στη Σκάλα Λουτρών στη Λέσβο. Τη μαγειρική δοκιμασία ανέλυσε ο κριτής σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Όπως περιέγραψε αναλυτικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, οι δύο μπριγάδες των ημιτελικών του MasterChef θα έπρεπε να φέρουν εις πέρας ένα απαιτητικό μενού 3 πιάτων, συγκεντρώνοντας όσο το δυνατό περισσότερους πόντους, τόσο σε ομαδικό όσο και ατομικό επίπεδο.

Σε μία από τις πιο κρίσιμες ομαδικές δοκιμασίες της φετινής χρονιάς, το βράδυ της Τρίτης (04.06.2024), Κώστας, Ηλίας, Χριστίνα, Λευτέρης, Σοφοκλής και Νίκος ακόνισαν τα μαχαίρια τους για να εντυπωσιάσουν τους τρεις κριτές με τα πιάτα τους, με φόντο το γαλάζιο του βορείου Αιγαίου.

Ο παίκτης που θα παρουσίαζε το καλύτερο πιάτο από τη νικήτρια μπριγάδα, θα εξασφάλιζε τη θέση του στον μεγάλο τελικό του MasterChef 2024.

Στον αντίποδα, ο παίκτης με το χειρότερο πιάτο από την ηττημένη μπριγάδα θα αποχωρούσε άμεσα από τον μαγειρικό διαγωνισμό.

«Σεφ, έφτασα μέχρι εδώ και σήμερα είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Αυτό το όνειρο αρχίζει και γίνεται επιτέλους πραγματικότητα και νομίζω ότι πρέπει να αρπάξουμε την ευκαιρία από τα μαλλιά», δήλωσε ο Κώστας κατά τη διάρκεια της ομαδικής δοκιμασίας, όταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τον πλησίασε για να τον ρωτήσει ποια είναι τα συναισθήματά του.

«Ποιο θα είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνεις όταν βγεις έξω;», τον ρώτησε ο κριτής του MasterChef.

«Σεφ, θα βγάλω το εσώρουχο της γυναίκας μου, γιατί με κόβει. Ήθελα να σου το πω αυτό καιρό», απάντησε με το ιδιαίτερο χιούμορ του ο Κώστας, σαστίζοντας τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

«Φαντάζομαι δεν θέλεις να παίξει αυτό», τον ρώτησε εκείνος με τη σειρά του.

«Ας παίξει, δεν έχω θέμα», απάντησε ο παίκτης του MasterChef.

ΠΗΓΗnewsit.gr
Προηγούμενο άρθροΤι αλλάζει από σήμερα στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης
Επόμενο άρθροΚαταγράφοντας τον θάνατό σου: 19χρονες τράβηξαν σε βίντεο τη στιγμή που η μηχανή τους προσέκρουσε σε δέντρο