Έξι χρόνια μετά το χειρότερο απόγευμα στην Ανατολική Αττική και τη φονικότερη τραγωδία που έπληξε ποτέ τη χώρα και περίπου ενάμιση χρόνο μετά την έναρξη της δίκης, μετά από πολλές καθυστερήσεις, πόνο, απολογίες που έκαναν θύματα της φωτιάς να ξαναζήσουν εκείνη τη Δευτέρα δεκάδες φορές μέσα στο δικαστήριο, ξεκινά την Τρίτη η αγόρευση του Εισαγγελέα.

Στο Δικαστήριο θα ακουστεί η πρότασή του για τους 21 κατηγορούμενους, πολλοί εκ των οποίων με τα λεγόμενά τους προκάλεσαν τόσο τους συγγενείς των θυμάτων όσο και την κοινή λογική.

Την Τρίτη, στις 09.00, ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για την τελική απόφαση του δικαστηρίου, σε μια δίκη που εξ αρχής είχε την ιδιαιτερότητα να μην μοιάζει δίκαιη, αφού αφορούσε πλημμέλημα και όχι κακούργημα.

Για όλους όσοι την έζησαν, είτε με διά ζώσης παρουσία τους στο δικαστήριο, είτε εξ αποστάσεως γιατί δεν ήθελαν ή δεν άντεχαν να βιώσουν ξανά τραυματικές εμπειρίες, η ερχόμενη Τρίτη είναι μια σημαντική ημέρα. Μέχρι την επόμενη, που θα έρθει με την τελική ετυμηγορία…

Προηγούμενο άρθροΚαιρός: Πώς θα κάνουμε Σαββατοκύριακο σε Νέα Μάκρη και Μαραθώνα
Επόμενο άρθροΑυτοί είναι οι τρεις νέοι παίκτες που μπαίνουν στο Survivor (vid)