Μια συγκινητική, αλλά αληθινή ιστορία..

 

Ο Μουχάρεμ κατάγεται από μια γειτονιά της Κωνσταντινούπολης και είναι κωφάλαλος. Μια μέρα που ο Μουχάρεμ βγήκε με την αδελφή του βόλτα στην γειτονιά τους έμεινε έκπληκτος με αυτό που του συνέβη..

 

Όταν μπήκε σε μαγαζί της γειτονιάς ο καταστηματάρχης τον χαιρέτισε στη νοηματική γλώσσα, μια γυναίκα, που κατά λάθος έπεσε επάνω του, του ζήτησε συγγνώμη επίσης στην νοηματική ενώ ο ταξιτζής, όταν μπήκε σε ταξί με την αδελφή του, Οζλέμ, επικοινώνησε μαζί του στη γλώσσα των κωφών.

Εκείνη η ημέρα δεν ήταν σίγουρα μια μέρα όπως όλες τις άλλες για τον νεαρό Τούρκο αλλά όταν πήγε στην πλατεία της γειτονιάς του ξέσπασε σε κλάματα βλέποντας όσους συναντούσε να επικοινωνούν μαζί του στη «δική του γλώσσα»!

Το βίντεο με την συγκινητική ιστορία γυρίστηκε στα τέλη Δεκεμβρίου και οργανώθηκε με κρυφές κάμερες από την Samsung, που θέλησε με αυτή την συγκινητική ιστορία να διαφημίσει τις βιντεοκλήσεις για άτομα με προβλήματα ακοής.
Το συγκινητικό βίντεο δόθηκε στην δημοσιότητα πριν μία εβδομάδα και έγινε αμέσως viral με 3.000.000 θεάσεις μέχρι σήμερα!

Πηγή:enlefko.fm

Προηγούμενο άρθροΟ Αντετοκούνμπο για τον αδικοχαμένο dj (pic)
Επόμενο άρθροΟ Γιώργος Παπανδρέου εγκαταλείπει τη Βουλή