Εντείνονται φωνές διαμαρτυρίας με αποδέκτη τον Δήμο για καθυστέρηση στις ασφαλτοστρώσεις δρόμων που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα. Αρκετοί είναι οι δημότες μάλιστα που συγκρίνουν την κατάσταση της περιοχής τους με την Αγία Μαρίνα που έχει ασφαλτοστρωθεί πλήρως και ζητούν ανάλογο ενδιαφέρον. Τελευταίο παράδειγμα ένας επώνυμος πολίτης και συγκεκριμένα ο οφθαλμίατρος Γιώργος Μαρκέτος, που δραστηριοποιείται στη Νέα Μάκρη.
Παρότι εκθειάζει την τεχνική υπηρεσία για την άμεση ανταπόκρισή της σε πρόβλημα που στην οδό Κεφαλληνίας με σπασμένο αγωγό ύδρευσης, παρουσιάζει μια κατάσταση που είναι σίγουρα προβληματική.

«Κεφαλληνίας 53, Νέα Μάκρη, περιοχή Βάλτος, που για κάποιο μυστήριο λόγο δεν περιγράφεται στις προγραμματισμένες εργασίες κατασκευής αποχετευτικού.
Αποτέλεσμα της διέλευσης βαρέων οχημάτων για την τροφοδοσία των παραλιακών κέντρων και του απορριμματοφόρου ήταν να σπάσει ο αγωγός ύδρευσης που βρίσκεται μόλις 2 μέτρα κάτω από το οδόστρωμα.
Η τεχνική υπηρεσία αντέδρασε άμεσα και αποτελεσματικά και οι υδραυλικοί του Δήμου επιδιόρθωσαν την βλάβη.\

Πριν από 2 μήνες! Από τότε, μπροστά στο σπίτι μας υπάρχει αυτή η λακκούβα. Όταν περνάνε αυτοκίνητα σηκώνεται ένα σύννεφο σκόνης που καλύπτει τα πάντα και μέσα στο σπίτι. Όταν βρέξει ή αποφασίσουμε να καθαρίσουμε την σκόνη το νερό λιμνάζει στη λακκούβα και η φωτογραφία τα λέει όλα. Και από κουνούπια ; Σμήνη- αλήθεια έχει γίνει ο ετήσιος ψεκασμός φέτος;
Παρά τις παρακλήσεις στον αρμόδιο αντιδήμαρχο αλλά και στον ίδιο τον Δήμαρχο κύριο Τσίρκα και τις διαβεβαιώσεις του ότι θα επισκευαστεί το σημείο, εδώ και 2 μήνες δεν έχει γίνει το παραμικρό.
Από ότι βλέπετε έχουμε καταφύγει στη λύση να γεμίσουμε με δικά μας έξοδα τη λακκούβα με χαλίκι μήπως και μετριαστεί το πρόβλημα.
Κύριοι του Δήμου Μαραθώνα που σας πληρώνουμε τα δημοτικά τέλη, έργα δεν είναι μόνο αυτά που έχουν να κάνουν με την παραλία και την περιοχή της Αγίας Μαρίνας που δεν υπάρχει δρόμος που να μην έχει ασφαλτοστρωθεί. Υποχρέωσή σας είναι να κάνετε και έργα που ανακουφίζουν τους δημότες σε όλο το Δήμο.
Κυρίως αυτά που έχουν να κάνουν με την δημόσια υγεία».












































