ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟΚΤΑ Η ΡΑΦΗΝΑ

Η εκτέλεση του έργου «Κατασκευή νέου Γηπέδου Ραφήνας» δρομολογήθηκε με την υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφερειάρχου Αττικής κας Ρένας Δούρου, και του Δημάρχου Ραφήνας – Πικερμίου κ. Βασίλη Πιστικίδη.

Πρόκειται για ένα έργο συνολικού προϋπολογισμού 1.050.000 ευρώ με ΦΠΑ, που χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής.

Η κατασκευή του νέου Γηπέδου στην περιοχή Διάκου Μάνδρες, έχει ως στόχο την αναβάθμιση των συνθηκών άθλησης των πολιτών και τη διεξαγωγή των αγώνων και των προπονήσεων των ομάδων σε πιο εκσυγχρονισμένο χώρο.

Η κατασκευή του νέου γηπέδου ποδοσφαίρου θα γίνει με βάση τις προδιαγραφές της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, με σύγχρονο συνθετικό χλοοτάπητα προδιαγραφών FIFA και ηλεκτροφωτισμό. Προβλέπονται ακόμα η ολοκλήρωση της πλήρους υπόβασης στίβου 400 μέτρων έξι διαδρομών, χωρίς την τελική επιφάνεια η οποία θα κατασκευαστεί σε επόμενο στάδιο, η κατασκευή της υπόβασης για τον χώρο στάθμευσης οχημάτων, καθώς και παρεμβάσεις για τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου και τη φύτευσή του.

Προηγούμενο άρθροΤο Γυμνάσιο Μαραθώνα βγήκε στους δρόμους
Επόμενο άρθροΠώς να εκτυπώσετε από το Taxisnet τα τέλη κυκλοφορίας 2017