Γράφει ο Νικηφόρος Μπατζές – Yποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Mαραθώνα με την «Πορεία Πράξης»

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Πέρασαν σχεδόν τέσσερα χρόνια από τον Μάιο του 2019, όταν με εμπιστευτήκατε και με τιμήσατε με την ψήφο σας, εκλέγοντάς με Δημοτικό Σύμβουλο Μαραθώνα και σας ευχαριστώ πολύ για τη δυνατότητα που μου δώσατε να συμμετάσχω και να προσφέρω στα κοινά του τόπο μας!

Στο διάστημα αυτό, ο Δήμαρχός μας, Στέργιος Τσίρκας, με τίμησε και με επέλεξε, τοποθετώντας με σε θέσεις καίριας ευθύνης, όπως:

α) Αντιδήμαρχο,

β) Πρόεδρο της Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Μαραθώνος,

γ) Αρμόδιο για τη μέριμνα, φροντίδα και διαχείριση των αδέσποτων ζώων,

δ) Πολιτικό Προϊστάμενο της Δημοτικής Αστυνομίας,

ε) Αντιπρόεδρο του Δημοτικού Θεάτρου Μαραθώνα (ΔΗ.ΘΕ.ΜΑ),

ζ) Αρμόδιο για την Κοινότητα Βαρνάβα,

η) Τακτικό μέλος Ποιότητας Ζωής Δήμου Μαραθώνα,

θ) Τακτικό μέλος Τριμελούς Επιτροπής Ενστάσεων (προστίμων κοκ – καθαριότητας) του Δήμου Μαραθώνα,

ι) Τακτικό Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Μαραθώνος,

κ) Τακτικό μέλος στο Συντονιστικό Τοπικό Όργανο,

λ) Μέλος Οικονομικής Επιτροπής,

μ) Αρμόδιο για την έγκριση των σχολικών δρομολογίων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Μαραθώνα.

Όλα αυτά τα χρόνια, από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων μου, εργάστηκα υπεύθυνα και αποτελεσματικά με αγάπη και όρεξη για προσφορά για να κάνουμε τον δήμο μας καλύτερο.

Στους τομείς που είμαι αρμόδιος συντελέστηκε τεράστιο έργο όπως συντηρήσεις, αγορές υλικού, οργάνωση υπηρεσιών κ.α, μοναδικά, που όμοιά τους δεν είχαν γίνει ποτέ στον Δήμο μας! Τα εμπόδια που υπήρξαν ήταν πολλά. Το ίδιο και οι δυσκολίες. Ποτέ, όμως, δεν φοβήθηκα και ποτέ δεν εγκατέλειψα τη μάχη!

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Με βαθιά εκτίμηση και σεβασμό, επιθυμώ και ζητώ την ψήφο σας για άλλη μια φορά, στο πλευρό του Δημάρχου Στέργιου Τσίρκα!

Με την εμπειρία πλέον τεσσάρων ετών στον Δήμο μας, σας υπόσχομαι ότι θα εργαστώ ακόμα περισσότερο, με όλες μου τις δυνάμεις, για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας. Για ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας!

Για να συνεχίσουμε την επιτυχή προσπάθειά μας και να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει!

Λίγα λόγια για ναμε γνωρίσετε καλύτερα…

Είμαι 48 ετών, γέννημα θρέμμα από τη Νέα Μάκρη με καταγωγή από τη Μικρά Ασία. Μεγάλωσα στη Νέα Μάκρη όπου και τελείωσα το σχολείο, πάντα ενεργός στα σχολικά και κοινωνικά δρώμενα του τόπου μας!

Είδα τη Μάκρη μας να μεγαλώνει μαζί μου, από μια μικρή πόλη να εξελίσσεται σε μια νέα σύγχρονη πόλη!

Από το 2006 είμαι μόνιμος κάτοικος Μαραθώνα.

Είμαι νυμφευμένος με την Αριστέα – Δέσποινα Κατσαγώνη το γένος Ζεγγίνη με καταγωγή από τον Μαραθώνα και έχουμε τρία παιδιά τον Δημήτρη, την Έλενα και την Αθανασία, αξιωματικούς του Εμπορικού Ναυτικού!

Επί σειρά ετών, η οικογένειά μου διατηρούσε διαφόρων ειδών καταστήματα στην πλατεία της Νέας Μάκρης επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου 10, με τελευταίο το γνωστό ψητοπωλείο «ο Νικηφόρος».

Η αγάπη μου για τον συνάνθρωπο, την κοινωνία και την πατρίδα μας, με ώθησαν να επιλέξω και το ανάλογο επάγγελμα! Τελειώνοντας το Λύκειο Νέας Μάκρης υπηρέτησα στον Ελληνικό Στρατό (πεζικό) ως Έφεδρος Ανθυπολοχαγός επί πενταετούς θητείας σε μάχιμες και επιτελικές θέσεις. Ξεκίνησα με ένα σύντομο πέρασμα από το Σύνταγμα Πεζικού στο Μεσολόγγι, ακολούθησε η βασική μου εκπαίδευση στην ΣΕΑΠ στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου πήρα γενική εκπαίδευση ανταρτοπόλεμου, εκπαίδευση σε όλα τα όπλα, τακτικών μάχης κ.α. Στην συνέχεια εκπαιδεύτηκα στην ΒΟΠ στους όλμους 4 & 2, 81 και 60 χιλιοστών. Υπηρέτησα στο 285 ΤΠ στην Ατσική Λήμνου ως Διμοιρίτης στους όλμους 4 & 2 στον Λόχο Υποστηρίξεως Τάγματος.

Έπειτα, μετατέθηκα στο ΤΕ Άργους Ορεστικού στην Καστοριά ως Διοικητής Τάγματος. Στη συνέχεια, μετατέθηκα στο ΚΑΑΥ Αγίου Ανδρέα στην Νέα Μάκρη ως βοηθός διευθυντού στο 4ο Γραφείο Προμηθειών. Ακολούθως μετατέθηκα στο 211ΤΕ στη Ρόδο, στον Λόχο Υποστηρίξεως Τάγματος. Τελευταίος σταθμός στη στρατιωτική μου καριέρα ήταν η τοποθέτησή μου ως διοικητής Αμύνης Νήσου Χάλκης Δωδεκανήσου.

Στη συνέχεια, εισήλθα στην Ελληνική Αστυνομία όπου εργάζομαι ως σήμερα σε μάχιμες υπηρεσίες, στα ΑΤ Χαλανδρίου, ΑΤ Γέρακα, ΑΤ Πεντέλης, ΑΤ Ραφήνας και τέλος στο ΑΤ Μαραθώνα όπου υπηρετώ ως σήμερα, πάντα στο πλευρό του πολίτη και της κοινωνίας!
Το 2019 με εμπιστευτήκατε και με τιμήσατε με την ψήφο σας, εκλέγοντάς με Δημοτικό Σύμβουλο Μαραθώνα.

Η αγάπη μου για το Δήμο μας, για τον τόπο που μεγάλωσα, μεγαλώνουν τα παιδιά μου, τα παιδιά μας, είναι το έναυσμα για να συνεχίσω να εργάζομαι για το καλό και την πρόοδο του τόπου μας!

Η στήριξή σας στο πρόσωπό μου θα είναι για άλλη μια φορά πολύ μεγάλη τιμή και ευθύνη!
Σας υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να εργάζομαι υπεύθυνα και αποτελεσματικά με όλες μου τις δυνάμεις για να βοηθήσω τον τόπο μας να πάει μπροστά, πάντα δίπλα σας, αφουγκραζόμενος τα προβλήματά σας και δίνοντας λύση σε αυτά.

Σας ευχαριστώ όλους και όλες από καρδιάς!

Προηγούμενο άρθροΤο σπίτι της ανωμαλίας και του τρόμου: Πατέρας και κόρη αιμομίκτες δολοφόνησαν τρία βρέφη
Επόμενο άρθροΑνθρώπινη κατάντια: Βασάνιζαν ταύρο στην Ισπανία ανάβοντας φωτιά στα κέρατά του