Στην τελευταία της εκπομπή στον ALPHA, για τη δολοφονία της Κάρολαϊν Κράουτς από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά τον Μάιο του 2021, αναφέρθηκε η Αγγελική Νικολούλη, που χθες ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

«Ήταν μια εκπομπή που έγινε χαμός» σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη και η Αγγελική Νικολούλη διευκρίνισε πως επρόκειτο για μια έκτακτη εκπομπή του «Φως στο Τούνελ» που είχε βγει εκτάκτως στον «αέρα», μετά την ομολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου πως σκότωσε την 20χρονη σύζυγο του Καρολάιν Κράουτς.

«Υπήρχε λόγος που έκανα την έκτακτη εκπομπή γιατί συνέλαβαν τον πιλότο στα Γλυκά Νερά. Βρήκαν τα στοιχεία αυτά που δεν μπορούσαν να τα βρουν από τις πρώτες ημέρες και είναι λογικό. Τα εργαστήρια “μίλησαν” εκεί και όχι τόσο, αν θέλεις, το κριτήριο των έμπειρων αστυνόμων. Μέσα σε 40 μέρες είχαμε και την εξιχνίαση. Δεν το συναντάμε εύκολα αυτό. Έκανα μια έκτακτη εκπομπή και είχα και τις συνομιλίες μαζί του μέσω μηνυμάτων, γιατί ενώ προσπαθούσα να τον δω από κοντά και είχα σκοπό να πάμε μαζί στο σπίτι, να ανέβουμε πάνω στη σοφίτα και να τον δω εκεί και να μου μιλήσει εκεί στο χώρο που υποτίθεται ότι είχαν μπει οι ληστές και είχαν σκοτώσει τη γυναίκα του, κάτι τέτοιο δεν έγινε», ανέφερε αρχικά η Αγγελική Νικολούλη.

«Το απέφευγε όπως ο διάβολος το λιβάνι»

Το ότι ο πιλότος απέφευγε «όπως ο διάβολος το λιβάνι» να συναντηθεί με την Αγγελική Νικολούλη στο σπίτι στα Γλυκά Νερά που άφησε την τελευταία της πνοή η Κάρολαϊν Κράουτς, υπογράμμισε η δημοσιογράφος στην Ελένη Μενεγάκη.

«Το απέφευγε σαν ο διάβολος το λιβάνι, sorry για την ώρα. Από εκεί και πέρα μιλάγαμε στα μηνύματα αλλά είχα καταλάβει πολλά. Είχα νιώσει ότι κάτι έκρυβε» είπε η Αγγελική Νικολούλη.

«Είχα καταλάβει ότι είναι ένας άνθρωπος που λέει ψέματα»

«Ελένη μου, τώρα εγώ δεν θέλω να κάνω τον ξερόλα αλλά ήθελα μεθοδικά να καταλάβω πράγματα. Δεν μπορείς έναν άνθρωπο που ξαφνικά τον βλέπεις μπροστά σου και που έχει πείσει ακόμα και τις αρχές ότι έχουν εισβάλει ληστές σπίτι του και σκότωσαν τη γυναίκα του, ότι ο ίδιος βίωσε αυτό το μαρτύριο να βγω εγώ και να πω ότι μπορεί να είναι ο δράστης.

Τον πήγαινα σιγά – σιγά και “πάγωνα” και την εικόνα του, έβλεπα την έκφραση του. Είχα καταλάβει ότι είναι ένας άνθρωπος που λέει ψέματα. Κατ’ αρχήν μιλούσε για τη γυναίκα του και δεν αναφερόταν στο “η σύζυγος μου” ή το όνομα της. Τίποτα, ποτέ. Και στα μηνύματα που είχαμε, δεν μου έλεγε ποτέ “η Κάρολαϊν”. Αυτό με είχε εντυπωσιάσει. Μέχρι που έγινε κάτι με έναν μάρτυρα και εκεί είδα και το άλλο του πρόσωπο, έπεσε η μάσκα. Εκεί κατάλαβα ότι στον εκνευρισμό του πάνω αλλάζει».