Αυτοψία σε δύο λεωφορεία ΚΤΕΛ, φέρνει στο φως σοβαρά προβλήματα για άλλη μια φορά, που θέτουν σε κίνδυνο τόσο τους επιβάτες όσο και τους εργαζόμενους.

Στο πρώτο μέρος του παρακάτω βίντεο βλέπετε στο πρώτο λεωφορείο των ΚΤΕΛ ο οδηγός να αναγκάζεται να χρησιμοποιεί μία μαγκούρα ώστε να μπορεί να έχει σε λειτουργία την μηχανή του λεωφορείου και όταν πηγαίνει τουαλέτα να μη σβήνει.

Ενώ στο δεύτερο κομμάτι του βίντεο βλέπετε το ΚΤΕΛ το οποίο είχε πάρει φωτιά εν κινήσει και χρειάστηκε να κατέβουν οι επιβάτες.

 

ΠΗΓΗdebater.gr
Προηγούμενο άρθροΧωρίς λεωφορεία η ανατολική Αττική λόγω αποχής των οδηγών – Απλήρωτοι από τα τέλη του ’23
Επόμενο άρθροΕίδηση που γεννά ελπίδες: 13χρονος έγινε ο πρώτος που θεραπεύτηκε πλήρως από σπάνιο όγκο στον εγκέφαλο